Connect with us

Αθλητισμός

Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Παναχαϊκή

Published

on

Δεν τα κατάφερε η Παναχαϊκή να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα της Σουπερ Λιγκ 2 απέναντι από τα Τρίκαλα παραχωρώντας ισοπαλία με σκορ 1-1.

Οι «κοκκινόμαυροι» προηγήθηκαν στο σκορ (17’) όταν ο Γιούσης, τροφοδότησε τον Αραβίδη και αυτός με την μία «σέρβιρε» στον Μπάτροβιτς ο οποίος με κεφαλιά «γράφοντας» το 1-0 όπου και ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Πατρινή ομάδα δεν κατάφερε να κρατήσει το υπερ της 1-0 και στο 79′ κεφαλιά του Σταματή η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι στον αμαρκάριστο Ευθυμίου και με εκ νέου κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1) όπου και ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Παπαδόπουλος): Σούλης, Αποστολόπουλος (83′ Πλιάτσικας), Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Ανάκογλου (55′ Αργυρόπουλος), Αραβίδης, Γιούσης (55′ Παπαδόπουλος), Κουσκουνάς και Μπάτριβιτς (83′ Τσερούτι).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Παπαγεωργίου, Σταματής, Σκόνδρας (74′ Σιλβάνο Νατέρ),  Τζαλοσι, Αλμπάνης (65′ Ευθυμίου), Νιάρος, Πέλκας (88′ Ζώγκος).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement