Connect with us

Αθλητισμός

Το gnomip.gr στην πρεμιέρα της Παναχαϊκής Live ενημέρωση (1-1 ΤΕΛΙΚΟ)

Published

on

Επιτέλους σέντρα…

 

Το gnomip.gr βρίσκεται στην Αγυιά και θα σας μεταφέρει το κλίμα από την αναμέτρηση της πρεμιέρας ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα.

 

ΓΚΟΟΟΛ: Άνοιξε το σκορ η Παναχαϊκή στο 17’ της συνάντησης. Ο Γιούσης, τροφοδότησε τον Αραβίδη και αυτός με την μία «σέρβιρε» στον Μπάτροβιτς ο οποίος με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0.

45′ Ο Σταματή των Τρικάλων πραγματοποιηεί την κεφαλιά μέσα απο την περιοχή με τον Σούλη να δηλώνει “παρών” και να απομακρύνει τον κίνδυνο

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ζαμπαλάς, σφύριξε την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με την Παναχαϊκή να «πατάει» καλύτερα στο γήπεδο και δίκαια προηγείται με 1-0 των Τρικάλων

46‘ Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

49′ Απ’ ευθείας εκτέλεση του Παπαγεωργίου η μπάλα κοντράρει στο τοίχος των «κοκκινόμαυρων» με τον Σουλιώτη να το εκμεταλλεύεται όμως απέναντι στον Σούλι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον πορτιέρο να αποκρούει σωτήρια.

52’ Ο Κουσκουνάς ανατράπηκε από τον Γιακουμή όμως ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του θεωρώντας τον «κοκκινόμαυρο» επιθετικό σε θέση οφσάιντ

65’ Νέα κεφαλιά από τον Σταματή η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Σούλι

67′ Αντεπίθεση για την Παναχαϊκή με το Σταμόπουλο συγκλίνει προς την περιοχή τροφοδοτεί τον Παπαδόπουλο που έκανε το σουτ με τον Γιακουμή να αποκρούει σε κόρνερ με υπερένταση

74′ Γρήγορη αντεπίθεση των Τρικάλων με τον νεοεισελθόντα Νατέρ να κάνει το σουτ με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ

78′ Σουτ του Πέλκα κόντραρε η μπάλα στον Πατάπη και κατέληξε κόρνερ

ΓΚΟΛ 79′ Κεφαλιά του Σταματή η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι στον αμαρκάριστο Ευθυμίου και με εκ νέου κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Τέσσερα λεπτά τον καθυστερήσεων 

ΤΕΛΟΣ της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή να μην καταφέρνει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στα Τρίκαλα (1-1).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Παπαδόπουλος): Σούλης, Αποστολόπουλος (83′ Πλιάτσικας), Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Ανάκογλου (55′ Αργυρόπουλος), Αραβίδης, Γιούσης (55′ Παπαδόπουλος), Κουσκουνάς και Μπάτριβιτς (83′ Τσερούτι).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Παπαγεωργίου, Σταματής, Σκόνδρας (74′ Σιλβάνο Νατέρ),  Τζαλοσι, Αλμπάνης (65′ Ευθυμίου), Νιάρος, Πέλκας (88′ Ζώγκος).

  • Με αρκετές εκπλήξεις η 11αδα της Παναχαϊκης καθώς είναι εκτός του αρχικού σχήματος παίκτες όπως οι Λαρέα, Πλιάτσικας, Πάνος και Μπρους.
  • Διαιτητής της συνάντησης ο Ζαμπάλας (Ηπείρου) με βοηθούς τους  Λιόντο  (Ηπείρου)- Θανασιά (Ηπείρου).
  • Στα επίσημα του γηπέδου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Μπάρλος.
  • Από τα μεγάφωνα ακούγονται συνθήματα οργανωμένων οπαδών της Παναχαϊκης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement