Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΣΟΚ στην Πάτρα: Νεκρός ο 31χρονος Μάριο Μετάι

Πως φτάσαμε στην αιματηρή συμπλοκή

Published

on

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας μετά το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Αγίας Σοφίας και συγκεκριμένα στον Κόμβο Κουρτέση που στοίχησε την ζωή στον 27χρονο Αλβανό Μάριο Μετάι.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο οχήματα που κινούντο προς Πάτρα, σταμάτησαν στον Κόμβο Κουρτέση και οι επιβαίνοντες τους(2 σε κάθε Ι.Χ) άρχισαν να διαπληκτίζονται λεκτικά, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή. Στο επεισόδιο συμμετείχαν και άλλα δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο.

Στη συμπλοκή φέρεται να χρησιμοποιήθηκε αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια άπαντες πάγωσαν στο άκουσμα των πυροβολισμών. Ένας 32χρονος πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτος με τους υπολοίπους εμπλεκόμενους να φεύγουν από το σημείο. Το θύμα όπως αναφέρουν μαρτυρίες πυροβολήθηκε από κοντινή απόσταση στο κεφάλι.

Λίγη ώρα αργότερα εντοπίζεται κοντά στο σημείο της συμπλοκής ένα άλλο άτομο που έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα κατσαβίδι. Η ΕΛ.ΑΣ φτάνει στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρει σε πολύ σοβαρή κατάσταση τον 32χρονο στο ΠΓΝΠ, ενώ και ο έτερος τραυματίας ηλικίας 27 ετών διακομίζεται στο νοσοκομείο.

Η ΕΛ.ΑΣ περισυνέλεξε πέντε κάλυκες από το σημείο, η περιοχή στο Κουρτέσι αποκλείστηκε από την Αστυνομία για ώρες, ενώ η Ασφάλεια αναζητά τρία άτομα που φέρεται να έχουν εμπλακεί στο συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Ερμού βρίσκεται άτομο που ήταν “παρών” στο συμβάν και δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement