Connect with us

Ελλάδα

Μητσοτάκης: Η πολιτεία δεν θα δράσει κατασταλτικά

Published

on

Διπλό μήνυμα στους υγειονομικούς εξέπεμψε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά την επίσκεψη του στις 30 νέες κλίνες ΜΕΘ του νοσοκομείου ΚΑΤ, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι:

«Η ελληνική πολιτεία θα είναι συνεπής στη δέσμευσης της και θα ανταμείψει όσους μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους», είπε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης όμως κάλεσε τους μαχητές της πρώτης γραμμής να συμμετάσχουν με κάθε τρόπο στην επιτυχία της εκστρατείας εμβολιασμού:

«Γνωρίζουμε καλά ότι τα εμβόλια είναι και ασφαλή και αποτελεσματικά» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε εμφατικά: «είναι πολύ σημαντικό εσείς να δίνετε το καλό παράδειγμα».

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από το προσωπικό του ΕΣΥ που ακόμη δεν έχει εμβολιαστεί να το πράξει, και απέκλεισε κατηγορηματικά τη λήψη οποιονδήποτε αντίμετρων:

«Η πολιτεία δεν θα δράσει κατασταλτικά» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Από την άλλη ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι με αυτήν την προσθήκη των σύγχρονων υποδομών η χώρα κάνει ακόμη ένα βήμα στην επίτευξη του στόχου, που αποτελεί και προσωπική του δέσμευση, για να προσεγγίσει τον ευρωπαϊκό μέσο όρο στον αριθμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Όπως τόνισε αυτό δεν αφορά μόνο στην αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και την επόμενη ημέρα του νέου ΕΣΥ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement