Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Την Δευτέρα εξελίξεις για την επιστροφή στη δράση στην Α1 Εθνική πόλο γυναικών

Published

on

Από την τελική απόφαση των λοιμωξιολόγων θα εξαρτηθεί η συνέχιση ή μη του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής Γυναικών Πόλο που είχε προγραμματισθεί να επαναρχίσει την προσεχή Τετάρτη. Όλες οι ομάδες είχαν ξεκινήσει προετοιμασία την 1η Ιανουαρίου και είχαν πάρει κοινή απόφαση στην τελευταία τηλεδιάσκεψη αυτή την ημερομηνία. Από την πλευρά της ομοσπονδίας υπήρχε επιτήρηση για την τήρηση του αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου και την τήρηση της διενέργειας των εβδομαδιαίων τεστ.

Την προηγούμενη εβδομάδα λόγω του επιβαρυμμένου τοπίου στην Αθήνα, όπου εξελίσσονται τα περισσότερα παιχνίδια δεν είχε ληφθεί η τελική απόφαση. Η ΚΟΕ έχει ενημερώσει έγκαιρα τους λοιμωξιολόγους. Την προσεχή Δευτέρα έχει προγραμματισθεί Δ.Σ. της ΚΟΕ μέσω τηλεδιάσκεψης οπότε και αναμένεται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.
Πάντως από τη στιγμή που δεν υπάρχει χρονική βία είναι πολύ πιθανό το ξεκίνημα να μετατεθεί λίγες μέρες αργότερα εξαιτίας της συνολικής υγειονομικής κατάστασης και των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται από την πολιτεία.
Οι αθλήτριες της ΝΕΠ συνέχισαν κανονικά χθες την προετοιμασία τους και στην σημερινή προπόνηση αναμένεται να δώσουν το «παρών» και οι Πουλοπούλου, Τάσιου, Μιχαηλίδη δίνοντας την ευκαιρία στον Κώστα Σακκαλή για ένα ακόμη χρήσιμο διπλό με δεδομένο ότι δεν θα αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα και όλες οι αθλήτριες βρίσκονται στη διάθεσή του. Το θετικό πάντως για την γυναικεία ομάδα είναι ότι τα «δελφίνια» θα δώσουν ένα επιπλέον παιχνίδι, το εξ αναβολής κόντρα στη Λάρισα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement