Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Μετάθεση της επανέναρξης αναμένεται να αποφασίσει σήμερα η ΚΟΕ για την Α΄ Εθνικής Πόλο γυναικών

Published

on

Με το επιβαρυμμένο υγειονομικά περιβάλλον στην Αθήνα η ΚΟΕ αναμένεται να αποφασίσει την μετακίνηση της ημερομηνίας επανέναρξης του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής Πόλο γυναικών την προσεχή Τετάρτη όπως είχε αποφασισθεί στην τελευταία τηλεδιάσκεψη.

Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΚΟΕ μέσω τηλεδιάσκεψης και με δεδομένο τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας Γυναικών από τούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο τους δίνει την δυνατότητα να μεταθέσουν χρονικά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Εκκρεμεί η διεξαγωγή των τελευταίων πέντε αγωνιστικών ενώ όσον αφορά τους ΝΕΠ και Λάρισα εκκρεμεί το μεταξύ τους αναβληθέν παιχνίδι. Η πιθανή αναβολή θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον προπονητή της ΝΕΠ να συνεχίσει το πρόγραμμα μίνι προετοιμασίας.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΣΤ COVID-19
Πάντως σήμερα το πρωί αναμένεται τα κορίτσια της πατρινής ομάδας να υποβληθούν στα απαραίτητα τεστ Covid-19 ενώ το απόγευμα έχει προγραμματισθεί κανονικά προπόνηση στο «Α. Πεπανός». Πάντως λόγω των αυστηρών μέτρων στην πρωτεύουσα δεν κατάφεραν το Σαββατοκύριακο να έρθουν στην Πάτρα οι Αθηναίες Πουλοπούλου, Μιχαηλίδη και Ντάσιου.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΚΚΑΛΗΣ: «ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ»
Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα προετοιμασίας ο προπονητής Κώστας Σακκαλής επισημαίνει: «Υπάρχει σημαντική διάθεση από όλα τα κορίτσια και καθημερινά βελτιώνουν την παρουσία τους. Είναι σημαντικό ότι πρέπει να ξεπεράσουμε και την δίμηνη διακοπή και πιστεύω ότι βαδίζουμε σε πολύ καλό δρόμο».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement