Connect with us

Lifestyle

Τάκης Ζαχαράτος: Έβγαλε διάγγελμα ως πρωθυπουργός για τους εμβολιασμούς

Published

on

Θα κλάψετε από τα γέλια.

Μετά το ρεσιτάλ ερμηνείας ως… «Ματίνα Παγώνη», ο Τάκης Ζαχαράτος επανέρχεται με … έκτακτο διάγγελμα ως πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για τους εμβολισμούς και το νέο σχέδιο της κυβέρνησης «Spider-Man».

«Πως θα βάλουμε το μαγιουδάκι μας να πάμε διακοπές το καλοκαίρι στην Ικαρία. Και να διευκρινίσω εδώ ότι δεν προκάλεσα εγώ τον σεισμό. Κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός.» Αναφέρει στην αρχή ο Τάκης Ζαχαράτος ως Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και συνεχίζει λέγοντας: «Αγαπητοί μου συμπολίτες, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω το νέο σχέδιο της κυβέρνησης Spider-Man 21. Μέχρι το τέλος της άνοιξης, οι πιο ευάλωτοι Έλληνες θα έχουν θωρακιστεί. Θα είναι ατσάλινοι σαν τον ανοξείδωτο στρατηγό της κυβέρνησης Νίκο Χαρδαλιά που του είπα να σας μοιράσει στολές Spider-Man για εύκολες μετακινήσεις από ταράτσα σε ταράτσα, από νομό σε νομό, από ταβάνι σε ταβάνι, από γκομενάκι σε γκομενάκι. Τώρα αν έχετε παιδιά και λυσσομανάνε όλη μέρα μέσα στο σπίτι και κάνουν τον ταρζάν από τον πολυέλαιο. Η λύση είναι μία. Τραγουδήστε παιδικά. Α μπεμπα μπλομ του κιθε μπλομ, Α μπεμπα μπλομ μπλιμ μπλομ. Αγαπητοί μου συμπολίτες κάντε λίγο υπομονή. Λίγο έμεινε. Δυο χρόνια, πέντε χρόνια, 20 χρόνια, 30 χρόνια. Στο χέρι μας είναι.» Καταλήγει.

Το video όπως ήταν αναμενόμενο «γκρεμίστηκε» από likes και σχόλια.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement