Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας σενάριο για φιλικό παιχνίδι την Κυριακή

Published

on

Στο γήπεδο έχει επιστρέψει η ομάδα του Προμηθέα η οποία καθημερινά ανεβάζει στροφές ενόψει του επόμενου αγώνα το Σάββατο 27/2 με την ΑΕΚ στο «Τόφαλος» για την basketleague.

Η πατρινή ομάδα έχει αφήσει πίσω της το κύπελλο και την πρόκριση στο μεγάλο τελικό που θα γίνει τον Απρίλιο και στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στο παιχνίδι με την Ένωση που είναι σημαντικό και για βαθμολογικούς λόγους.
Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας, η ομάδα του Γιατρά εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει φιλικό παιχνίδι την Κυριακή προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες και να γίνουν δοκιμές ενόψει των επόμενων αγώνων.
Το θέμα του φιλικού αγώνα θα ξεκαθαρίσει σήμερα κι όμως ήδη έχουν γίνει διάφορες επαφές με υποψήφιες ομάδες.
Με εξαίρεση τον διεθνή παίκτη που είναι θετικός και βρίσκεται σπίτι του σε καραντίνα, οι υπόλοιποι είναι μάχιμοι και στη διάθεση του Πατρινού τεχνικού που καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την μάχη με την ΑΕΚ.
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΝΕΑ ΤΕΣΤ
Στο μεταξύ, χθες οι παίκτες του Προμηθέα υποβλήθηκαν σε νέα τεστ covid-19 όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο και σήμερα-αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.
Ανάλογα με τα αποτελέσματα θα φανεί οριστικά αν υπαρχή διασπορά του ίου ή όχι και ανάλογα θα προσαρμοστεί η περαιτέρω πορεία της προετοιμασίας.
ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΕΣΑΚΕ
Στο μεταξύ η ΕΡΤ και ο ΕΣΑΚΕ συμφώνησαν στο να υπάρχει πλέον μια ειδική εκπομπή για την Basket League που θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα. Από εκεί και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΡΤ βρίσκονται σε επαφή προκειμένου να διορθώσουν μια ακόμα κακοτεχνία. Κι αυτό αφορά το γεγονός ότι πέφτουν τρεις ή και τέσσερις ακόμα αγώνες καμιά φορά την ίδια ώρα. Στις 17:00 κάθε Σαββάτου.
Τόσο η εκπομπή όσο και η προσπάθεια να μοιραστούν οι ώρες των αγώνων είναι αποτέλεσμα των τηλεδιασκέψεων μεταξύ των στελεχών της ΕΡΤ και του ΕΣΑΚΕ και ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι δύο πλάνα. Το ένα είναι να μοιραστούν οι αγώνες σε τρεις το Σάββατο και τρεις την Κυριακή. Οι δύο στις 17:00 και ο ένας στις 20:00. Με τη λογική αυτή οι τηλεθεατές θα βλέπουν τουλάχιστον τέσσερις αγώνες.
Υπάρχει κι άλλη σκέψη στο τραπέζι. Δηλαδή για τρεις αγώνες το Σάββατο (δύο στις 17:00 κι έναν στις 20:00). Δύο την Κυριακή (έναν στις 17:00 κι έναν στις 20:00). Και έναν τη Δευτέρα (στις 17:00). Εδώ υπάρχει ένα ζήτημα εξαιτίας των εξ αναβολής αγώνων αλλά προσπαθούν μήπως βρουν λύση οι δύο πλευρές.
Π.Κ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement