Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κώστας Ζαφειρόπουλος: «Να τηρηθούν τα SMS, γιατί πληρώσαμε τις ουρές»

Published

on

Μιλώντας στη «Γ», ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, Κώστας Ζαφειρόπουλος, ανέφερε ότι «θα είναι ένα ξεχωριστό SMS για ψώνια και το λιανεμπόριο, αλλά δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα του παρελθόντος, με τα πολλαπλά SMS διώρου, για να είμαστε συνεχώς έξω.

Ήταν κακό, τελικά. Αυτό πληρώνουμε με τις τεράστιες ουρές που είχαν σχηματιστεί έξω από τα πολυκαταστήματα της Πάτρας και τις εικόνες αυτές τις βιώσαμε όλοι και τις μεταφέρατε κι εσείς».
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου πρόσθεσε ότι με το νέο SMS θα πρέπει να διασφαλιστεί «ότι θα το τηρούμε όλοι. Να ελέγχεται, με αυστηρή αστυνόμευση».
Ακόμη ο κ. Ζαφειρόπουλος ανέφερε ότι ο εμπορικός κόσμος αναμένει με αγωνία το δεύτερο πρόγραμμα των 20.000.000 εκατ. ευρώ, που έχει ανακοινώσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.
«Θα είναι μια τονωτική ένεση για εμάς, καθώς στα ταμεία δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ και οι υποχρεώσεις τρέχουν», πρόσθεσε.
Ακόμη ο κ. Ζαφειρόπουλος έθεσε ένα ακόμη σημαντικό προβληματισμό, που αφορά όλο τον εμπορικό κόσμο. «Η σεζόν αλλάζει, στις αποθήκες μας υπάρχουν μεγάλα αποθέματα από το χειμώνα. Πρέπει να γίνουν νέες αγορές, αλλά το καθεστώς που επικρατεί με τις επιταγές δυσχεραίνει τις συναλλαγές με τους προμηθευτές, πρέπει να βρεθεί μια λύση», κατέληξε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement