Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Τέσσερις συλλήψεις και 93 πρόστιμα για το κορωνοπάρτι στο Μιντιλόγλι – Οι δύο είχαν συλληφθεί και για το πάρτι στην Οβρυά

Επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους περίπου (47.000) ευρώ

Published

on

Η Αστυνομία «χάλασε» το κορωνοπάρτι που διοργάνωσαν στο Μιντιλόγλι πέντε άτομα, ανάμεσά τους και δύο που είχαν συλληφθεί πρόσφατα για αντίστοιχο πάρτι στην περιοχή της Οβρυάς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πάρτι έγινε σε σπίτι στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, με τους διοργανωτές να έχουν “εξασφαλίσει” ρεύμα από διπλανό σπίτι και συμμετείχαν συνολικά 98 άτομα!

Η Αστυνομία αξιοποιώντας πληροφορίες εντόπισε το σημείο και έκανε έφοδο στο σημείο. Η επιχείρηση στήθηκε από το Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας με επικεφαλής τον διοικητή Παντελή Τσίρκα και με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων από άλλες υπηρεσίες που διέθεσε άμεσα ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, ταξίαρχος Γιώργος Κυριακόπουλος.

Έγιναν τέσσερις συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενώ επιβλήθηκαν και τσουχτερά πρόστιμα, ύψους 5.000 ευρώ στους δύο εξ αυτών καθώς υπέπεσαν στο ίδιο αδίκημα για δεύτερη φορά, ενώ στους άλλους τρεις (ανάμεσά τους οι dj και ο ιδιοκτήτης του χώρου) πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Στους συμμετέχοντες στο πάρτι, 93 συνολικά άτομα, τους επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στον καθένα.

Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζουμε ότι αργά τη νύχτα του Σαββάτου από την Αστυνομία επεβλήθη πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη καταστήματος για τη διοργάνωση κορωνοπάρτι.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙ

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας ανέφερε τα εξής: “Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, με τη συνδρομή αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού (covid-19).

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σε έλεγχο που ενήργησαν, σήμερα τα ξημερώματα, σε ημιτελή οικοδομή, σε προάστιο της Πάτρας, διαπίστωσαν ότι οι τέσσερις άνδρες, είχαν διοργανώσει κοινωνική εκδήλωση (πάρτι), όπου διασκέδαζαν ως προσκεκλημένοι, (93) άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού (covid-19).

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών βεβαιώθηκαν, στους τέσσερις άνδρες και σε έναν ακόμα άνδρα – διοργανωτή, ο οποίος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους (19.000) ευρώ, ενώ στους (93) θαμώνες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους (27.900) ευρώ.

Επισημαίνεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες  και ο άνδρας διοργανωτής που αναζητείται, είχαν συλληφθεί την 8-3-2021 για διοργάνωση ακόμα ενός πάρτι στην Πάτρα με τη συμμετοχή περισσότερων από 40 προσκεκλημένων.

Σχετικό Δελτίο Τύπου μας:  08-03-2021: Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Πάτρα για διοργάνωση κοινωνικής εκδήλωσης (πάρτι)

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement