Connect with us

Μπάσκετ

Ο ιός χτύπησε δυνατά πάλι τον Προμηθέα, δύσκολα θα παίξει και την Κυριακή στη Ρόδο

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Για 2η φορά φέτος- η προηγούμενη ήταν τον Σεπτέμβριο- ο ιός χτύπησε για τα καλά την ομάδα του Προμηθέα καθώς οι πληροφορίες λένε πως είναι σίγουρα 5 μέλη της ομάδας θετικοί, κάτι που σημαίνει πως είναι στον «αέρα» και το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Τα 5 μέλη, ανάμεσά τους είναι 4 παίκτες και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου, έχουν μπει σε καραντίνα σπίτι τους και τηρούν το πρωτόκολλο που επιβάλλει ο ΕΣΑΚΕ σε αυτές τις διαδικασίες.
Λόγω των κρουσμάτων αναβλήθηκαν τα ματς με Άρη και ΠΑΟ και είναι πολύ πιθανό η ΚΑΕ να ζητήσει αναβολή και του αγώνα της Κυριακής στη Ρόδο αφενός γιατί η ομάδα ακόμα δεν κάνει προπονήσεις και αφετέρου επειδή φοβούνται πως η διασπορά θα είναι μεγαλύτερη.
Πάντως και τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά, η 10ήμερη καραντίνα που πρέπει να μείνουν οι 4 παίκτες δεν θα έχει ολοκληρωθεί και ως εκ τούτου η διοίκηση θα ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Κολοσσό.
Αυτή η εξέλιξη πραγματικά φέρνει τον Προμηθέα σε πολύ δύσκολη θέση επειδή πλέον μαζεύονται πολλές εκκρεμότητες σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας και αποτελεί δύσκολη εξίσωση πότε θα οριστούν αυτά τα ματς.
Να θυμίσουμε πως η ομάδα του Γιατρά «χρωστά» ήδη 4 παιχνίδια, αυτά με ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟ και τον τελικό Κυπέλλου ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα προστεθεί και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου.
Βρισκόμαστε μέσα Μαρτίου και θα πρέπει μέχρι τέλη Μαΐου ή αρχές Ιουνίου να έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις όλων των διοργανώσεων. Αποτελεί ερωτηματικό πότε θα βρεθούν κενές ημερομηνίες για να οριστούν οι εκκρεμότητες και όλα αυτά με δεδομένο πως δεν θα υπάρξουν ανάλογα φαινόμενα την ώρα που η covid-19 έχει φουντώσει σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ
Στις τάξεις του Προμηθέα υπάρχει προβληματισμός σχετικά και με την διασπορά. Με βάση το πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ, σήμερα θα υποβληθούν σε νέα τεστ, τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αύριο και εκεί θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι.
Πάντως ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Γιατράς δεν ήθελε αυτή την αναβολή λίγων ημερών γιατί η ομάδα είχε μπροστά της συνεχόμενα παιχνίδια τα οποία ήθελε να κερδίσει και παράλληλα να βρει φόρμα ενόψει των υποχρεώσεων που έρχονται.

Ροή ειδήσεων

Advertisement