Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ικανοποίηση στο ΝΟΠ, περιμένει το επόμενο βήμα για Α2 Εθνική και ηλικιακά

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του ΝΟΠ σχετικά με την απόφαση της ΓΓΑ για το πράσινο φως στην Α1 Εθνική πόλο ανδρών και γυναικών αφού εκτιμά πως δεν θα αργήσουν οι εξελίξεις και για την Α2 Εθνική πόλο.

Η πατρινή ομάδα προπονείται εδώ και 5 μέρες και σίγουρα χρειάζεται ακόμα χρόνο για να βρει ρυθμό όμως σιγά-σιγά θα ανεβάσει στροφές και ελπίζει πως μέσα στον Απρίλιο θα υπάρξουν εξελίξεις και για την Α2 Εθνική πόλο όπου συμμετέχουν οι «δαίμονες».
Στο στρατόπεδο της πατρινής ομάδας περιμένουν -ανάλογα φυσικά και με την πορεία του ιού- πώς και πώς όχι μόνο το πράσινο φως για την Α2 Εθνική πόλο αλλά και την έναρξη των ηλικιακών πρωταθλητών που ο ΝΟΠ έχει αξιόλογες ομάδες και κάθε χρόνο διεκδικεί μετάλλια και θέλει πολύ να δοθεί το ΟΚ.
Πάντως επειδή ο χρόνος έχει περάσει και τα χρονικά περιθώρια πλέον είναι στενά, η λογική λέει πως αν η Α2 Εθνική πόλο ξεκινήσει τον Μάιο, τότε το πρωτάθλημα θα γίνει με διαφορετική μορφή -για παράδειγμα σε ένα γύρο- και όχι όπως συνηθιζόταν τα τελευταία χρόνια.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement