Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Σήμερα η Γ.Σ. της ΚΟΕ και αύριο οι εκλογές που θα αναδείξουν το διάδοχο του Διαθεσόπουλου

Published

on

Τον 4ο πρόεδρο και το 12ο Διοικητικό Συμβούλιο, από το 1984, θα αναδείξει η Γενική Συνέλευση των 202 Σωματείων της ΚΟΕ, στην ηλεκτρονική ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 29 Μαρτίου, μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ.

Υποψήφιοι πρόεδροι είναι οι, Σπύρος Γιαννιώτης με την Παράταξη “Νέο Κύμα” και Κυριάκος Γιαννόπουλος με την Παράταξη “Κολυμπάμε Μαζί”.
«ΝΕΟ ΚΥΜΑ»
«Η ώρα των εκλογών που θα αναδείξουν τη νέα διοίκηση της ΚΟΕ πλησιάζει. Τα σωματεία θα κληθούν να λάβουν μια σημαντική απόφαση για το μέλλον των αθλημάτων της Ομοσπονδίας. Το “Νέο Κύμα”, η παράταξή μας, δημιουργήθηκε για να “υπηρετήσει” τα σωματεία, τους αθλητές και τους προπονητές που θέλουν να βιώσουν καλύτερες ημέρες, με την έμπρακτη στήριξή του. Το πρόγραμμά μας αποτελεί εγγύηση για το αύριο. Στόχος μας είναι ο εκσυγχρονισμός της ΚΟΕ σε όλα τα επίπεδα». Ανάμεσα στους υποψηφίους είναι η ανώτερη υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης με καταγωγή από την Πάτρα Βασιλική Αρβανιτοπούλου – Γαρελίδη.
ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ
Η κίνηση «ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ», με ηγέτη τον Ολυμπιονίκη Κυριάκο Γιαννόπουλο ήταν η πρώτη που παρουσίασε Στρατηγικό σχέδιο, Πρόγραμμα και Χρονοδιάγραμμα δράσης. Αφουγκράζεται τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες των σωματείων της επικράτειας για την επόμενη μέρα ενώ στις τάξεις της συμπεριλαμβάνονται παράγοντες με σημαντική προσφορά και μακρά θητεία στα σωματεία προέλευσης των. Η ομάδα της κίνησης «ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» απαρτίζεται, για πρώτη φορά στην Ιστορία του Υγρού στίβου στην Ελλάδα, από 17 μέλη Διοικητικών Συμβουλίων εκ των οποίων 10 πρόεδροι και 4 αντιπρόεδροι Διοικητικών Συμβουλίων, που εκπροσωπούν 8 Περιφέρειες της Ελληνικής επικράτειας. Από την Πάτρα υποψήφιος είναι το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Φιλόπουλος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement