Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Κηδεύεται σήμερα ο Γιώργος Γεωργούλης-(ΦΩΤΟ)

Published

on

Στη γειτονιά των αγγέλων, θα βρεθεί πλέον και ο Γιώργος Γεωργούλης, ένας ακόμη γνωστός Πατρινός, με σημαντική προσφορά και στο τοπικό μπάσκετ, που «έφυγε» χθες από τη ζωή σε ηλικία 62 χρόνων, μετά από πολύχρονη μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Ο Γιώργος Γεωργούλης επί σειρά ετών, ήταν και η «ψυχή» του πάρκινγκ Στασινού, στην οδό Γεροκωστοπούλου, τόσο επί ιδιοκτησίας του αείμνηστου Γιώργου Μιχαλόπουλου, όσο και του σημερινού ιδιοκτήτη, Θανάση Κόλλια.

Πάντα καλοσυνάτος και ευγενικός, εξυπηρετούσε τους πελάτες, έχοντας αναπτύξει με τους περισσότερους φιλικές σχέσεις.
Η απώλεια είναι τεράστια και για το τοπικό μπάσκετ, καθώς επρόκειτο για έναν πιστό εργάτη του αθλήματος, το οποίο υπηρέτησε πιστά για δεκαετίες σχεδόν από όλα τα πόστα.

(Ο Γιώργος Γεωργούλης όρθιος, τέρμα δεξιά στην φωτογραφία)

Ως αθλητής της Απολλωνιάδας, αλλά και ως πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Μπάσκετ, επί μια δεκαετία. Από τους πιο θερμούς υποστηρικτές, της ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα, για τον οποίο θα συζητούν πλέον, εκεί ψηλά, με τον αγαπημένο του φίλο και κουμπάρο, Χάρη Παρίση, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από 20, περίπου ημέρες.

Ο εκλιπών, έγγαμος, με την Έφη Ράπτη από τις Καμάρες, δημιούργησε μια υποδειγματική οικογένεια, αποκτώντας δυο παιδιά, τον Κώστα, δάσκαλο στο 46ο Δημοτικό Σχολείο και την Χάρις, που του χάρισαν την ευτυχία, ως παππούς να γνωρίσει και δυο εγγόνια.
Η κηδεία του θα γίνει στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης(1/4) από τον Ιερό Ν7αό Αγίου Δημητρίου, ενώ η ταφή στο Κοιμητήριο Αλεξιωτίσσης.

 

Γ.Γ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement