Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Φιλόπουλος: «Τιμή για μένα η θέση του ταμία, όρεξη για δουλειά»

Published

on

Ικανοποιημένος και με το παραπάνω είναι το πατρινό μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ Νίκος Φιλόπουλος, ο οποίος προχθές κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του νέου Δ.Σ., έγινε γνωστό πως αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή ταμία.

Αν αναλογιστεί κανείς πως είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Φιλόπουλος εκλέγεται στην ΚΟΕ, η θέση είναι ιδιαίτερα τιμητική, ειδικά την σημερινή εποχή που τα οικονομικά δεδομένα έχουν μεγάλη σημασία.

Επίσης, η τοποθέτηση Φιλόπουλου σε εκείνη την θέση αποτελεί τιμή και γενικότερα για τον ΝΟΠ, ο οποίος βλέπουμε πως επιστρέφει δυναμικά στα διοικητικά δρώμενα του ελληνικού ναυταθλητισμού.

“Πραγματικά η θέση αυτή από τον Κυριακό Γιαννόπουλο αποτελεί για τιμή για μένα” είπε ο Νίκος Φιλόπουλος και συμπλήρωσε: «Με γεμίζει ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη ώστε να ξεκινήσουμε με μεγαλύτερη όρεξη την προσπάθειά μας για να προσθέσουμε να αλλάξουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να φέρουμε τον υγρό στίβο στον δρόμο νέων επιτυχιών».

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΑΚ

Στο μεταξύ, ο Νίκος Φιλόπουλος είναι σε στενή συνεργασία με το προεδρείο του ΠΕΑΚ για όλα τα θέματα που αφορούν και το κολυμβητήριο “Αν. Πεπανός”.

Άλλωστε ο Φιλόπουλος έχει σχεδόν καθημερινή παρουσία στο κολυμβητήριο λόγω της ενασχόλησής του και με τα τμήματα πόλο του ΝΟΠ και γνωρίζει πολύ καλά όλα τα ανοιχτά θέματα και ζητήματα στα οποία θα πρέπει να ρίξει βάρος η νέα διοίκηση της ΚΟΕ.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement