Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Περιφέρεια αποπερατώνει το νέο Δημαρχέιο

Published

on

Υπεγράφη χθες Πέμπτη 22 Απριλίου η σύμβαση για την αποπεράτωση του νέου Δημαρχείου των Καλαβρύτων μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Καλαβρύτων, του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και του Δημάρχου Αθανάσιου Παπαδόπουλου.

 

Η χρηματοδότηση (600 χιλ. ευρώ) έχει εξασφαλιστεί μέσω του ΠΔΕ και προχωρά βάσει Προγραμματικής Σύμβασης που υπεγράφη ώστε η Περιφέρεια να αναλάβει τις διαδικασίες δημοπράτησης τκαθώς επίσης και την επίβλεψή του έργου
Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή των ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών και την αποπεράτωση ψευδοροφών και ράμπας πρόσβασης για ΑΜΕΑ, προκειμένου το πρώην Διοικητήριο που έχει ανακαινιστεί από πλευράς οικοδομικών εργασιών και έχει στατικά ενισχυθεί, να καταστεί πλήρως λειτουργικό .
Ο Δήμαρχος εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη και το περιφερειακό Συμβούλιο για το σημαντικό αυτό έργο, που θα ολοκληρωθεί και θα στεγάσει υπηρεσίες του Δήμου. Το παλιό (σημερινό) Δημαρχείο θα μετατραπεί σε μουσείο με δυνατότητα και για ψηφιακή περιήγηση (Κέντρο Ιστορίας και Τεκμηρίωσης).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ροή ειδήσεων

Advertisement