Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μπήκε και σεκιούριτι στο Κτηματολόγιο

Published

on

 

Σημαντικά βήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών στο Κτηματολογικό Γραφείο της Δυτικής Ελλάδας έγιναν μέσα σε μόλις λίγες ημέρες.

 

Εκτός από την δυνατότητα στους δικηγόρους, συμβολαιογράφους, επιμελητές και μηχανικούς να κάνουν τον έλεγχο από τον υπολογιστή του γραφείου τους, είδαμε ότι πλέον στην πόρτα υπάρχει υπάλληλος – σεκιούριτι που εξυπηρετεί το κοινό που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο της Αγίου Ανδρέου Πατρών και πλέον έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Εξάλλου, την περασμένη εβδομάδα στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαβρύτων έγινε Γενική Συνέλευση των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαβρύτων με θέμα την κατάργηση του Υποθηκοφυλακείου Καλαβρύτων και την υπαγωγή του στο προσφάτως συσταθέν Υποκατάστημα του Κτηματολογικού Γραφείου Δυτικής Ελλάδος, με έδρα το Αίγιο, στην οποία είχαν προσκληθεί οι Βουλευτές του Νομού Αχαΐας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος .

Εκεί, καθορίστηκε το πλάνο των περαιτέρω ενεργειών για την σύσταση Υποκαταστήματος του Κτηματολογικού Γραφείου Δυτικής Ελλάδος με έδρα τα Καλάβρυτα, με αντίστοιχη τροποποίηση του ισχύοντος νόμου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement