Connect with us

Μπάσκετ

O Προμηθέας «φλερτ» με τον Πορτορικανό Τζιαν Κλάβελ

Published

on

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η ομάδα του Προμηθέα έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Τζιάν Κλαβέλ, με στόχο την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του ενόψει του φίνις της σεζόν.

Ο Προμηθέας έχει πάρει την απόφαση να ενισχυθεί ενόψει του φίνις της σεζόν, ώστε να παρουσιαστεί γεμάτος σε κάθε θέση στις «μάχες» των πλέι οφ και του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πατρινοί έχουν μπροστά τους την μεγάλη πρόκληση του τελικού του θεσμού, ενώ θα ολοκληρώσουν την κανονική διάρκεια της Basket League στην τρίτη θέση.

Στο πλαίσιο αυτό αναζητούν τον παίκτη που θα δώσει το κάτι παραπάνω στην περιφέρεια και θα πλαισιώσει τον Τζέριαν Γκραντ. Ο Κέντρικ Ρέι έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Μάκη Γιατρά, η οποία πλέον έχει εστιάσει σε έναν ακόμα παίκτη για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA οι Προμηθείς έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 28χρονου Πορτορικανού γκαρντ, ο οποίος την φετινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Αβτοντόρ, με την οποία μετράει 16,2 πόντους και 2,4 ριμπάουντ.

Ο Κλαβέλ έχει μεγάλη εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παρκέ, καθώς έχει αγωνιστεί σε Εστουντιάντες, Σακάρια και Μπούρσασπορ, ενώ τη σεζόν 2017-18 φόρεσε τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς σε 7 αγώνες.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement