Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή έκανε το καθήκον της και με καλή εμφάνιση σημείωσε την πρώτη της νίκη (2-1) κόντρα στα Τρίκαλα

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Χωρίς να εντυπωσιάσει αλλά παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο α΄ ημίχρονο, η ομάδα της Παναχαϊκής νίκησε εντός έδρας, με 2-1 τα Τρίκαλα για την 3η αγωνιστική των πλει-άουτ της Σούπερ Λιγκ 2 και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο μίνι πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Καραπίτσου με γκολ των Παπαδόπουλου-Μπάτροβις έφτασε στο τρίποντο το οποίο της εξασφάλισε την 1η θέση σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.
Στο αγωνιστικό μέρος η 11άδα του Καραπίτσου είχε και νέα πρόσωπα, όπως είναι ο Παπαδόπουλος ο οποίος έπαιξε δεξί εξτέρμ αλλά και οι Μασούρας ο οποίος έπαιξε στη μεσαία γραμμή με τους υπόλοιπους να είναι από τους θεωρητικά έμπειρους.
ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ, 2 ΓΚΟΛ ΣΕ 7 ΛΕΠΤΑ
Η πατρινή ομάδα παρότι δεν καιγόταν για βαθμούς, μπήκε πιο δυνατά, με τον Ανάκογλου να κάνει καλό παιχνίδι, μπόρεσε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέσει.
Η πίεση των κοκκινόμαυρων απέδωσε καρπούς σύντομα καθώς κατάφεραν να σημειώσουν 2 γκολ και να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για το γκολ.
Το 1-0 έγινε στο 13΄ όταν μετά από ωραία ασιστ του Κουσκουνά, η μπάλα πήγε στον Παπαδόπουλο ο οποίος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
Επτά λεπτά αργότερα, η πατρινή ομάδα, έκανε το 2-0 όταν ο Μπάτροβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ετσί πρόσθεσε ένα ακόμα γκολ με τη φανέλα της Παναχαϊκής.
Στο 24΄ τα Τρίκαλα βλέποντας την ροη του αγώνα, έκαναν διπλή αλλαγή, μπήκαν στο ματς οι Πιαστόπουλος-Σουλιώτης με στόχο να αλλάξουν την εικόνα όμως χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.
ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΑΝ ΣΕ 2-1
Ναι μεν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μερικά μέτρα αλλά αυτό έγινε κυρίως επειδή η Παναχαϊκή οπισθοχώρησε, έδωσε χώρο, κάτι που το πλήρωσε στο 35΄.
Σε εκείνο το σημείο, ο Σταμάτης πήρε την κάθετη μπαλιά, έφυγε μόνος του και παρότι το πρώτο σουτ απέκρουσε ο Κολοβούρης, ο επιθετικός των Τρικάλων πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι μετά το 2-1 αντέδρασαν, με τους Μπρους-Ανάκογκλου να ανεβάζουν στροφές, κατάφεραν να ισορροπήσουν τον ρυθμό του αγώνα χωρίς όμως να αλλάξει το 2-1 μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.
ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΣΤΟ Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο β΄ ημίχρονο οι δυο ομάδες ξεκίνησαν χωρίς αλλαγές, η Παναχαϊκή μπήκε πιο δυνατά, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και το παιχνίδι είχε πάρει γρήγορο ρυθμό αφού και τα Τρίκαλα δεν είχαν κλειστεί πίσω.
Στο 59΄ η πατρινή ομάδα προχώρησε σε τριπλή αλλαγή, μπήκαν στο ματς οι Τσερούτι, Γιούσης και Μουστακόπουλος στις θέσεις των Πάνου, Παπαδόπουλου, Αργυρόπουλου για να δώσουν νέα πνοή με το 2-1 να παραμένει.
Οι αλλαγές βοήθησαν και οι γηπεδούχοι πίεσαν για γκολ, στο 69΄ έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία, στην αρχή της φάσης μετά από σέντρα του Γιούση, ο Μπάτροβοιτς έκανε την προβολή αλλά ο Περλέσι πάνω στη γραμμή κατάφερε να τη συγκρατήσει πριν την περάσει.
Στη συνέχεια της φάσης, μετά από σέντρα οι Κουσκουνάς με καρφωτή κεφαλιά, ανάγκασε τον πορτιέρο των Τρικάλων να διώξει με υπερένταση πάλι πάνω στη γραμμή.
ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, και βγήκαν στην αντεπίθεση για το γκολ της ισοφάρισης χωρίς όμως να βρουν χώρο για κάποια μεγάλη ευκαιρία.
Η πίεση του ΑΟ Τρίκαλα συνεχίστηκε μέχρι το τέλος όπου στις καθυστερήσεις έχασε μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Σταμάτη με την Παναχαϊκή να στέκεται τυχερή και έτσι το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Περράκη.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Πάνος (59΄Τσδερούτι), Λαρέα, Μαρκοπουλιώτης, Μασούρας, Ανάκογλου (80΄ Σκεπετάρης), Παπαδόπουλος (59΄ Γιούσης), Μπρους, Αργυρόπουλος (59΄Μουστακόπουλος), Μπάτροβιτς και Κουσκουνάς.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Καλογιάννης): Περσέλι, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Πέλκας, Ταχάτος, Eυθυμίου (69΄Πανίδης), Νιάρος, Κεχαγιάς (24΄ Κεχαγιάς), Σταματής, Κλεμέντε (24΄ Πιαστόπουλος) και Ντιαλόσι.
• Χωρίς λάθη η διαιτησία του Κ. Περράκη από την Αθήνα με βοηθούς τους Kόλλια (Ηπείρου)-Καλλής (Αν. Αττικής).

Ροή ειδήσεων

Advertisement