Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ο Προμηθέας έχει σήμερα (20.00) ραντεβού με την ιστορία, τον ΠΑΟ στο τελικό κυπέλλου που θα γίνει στο ΟΑΚΑ

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μια πολύ μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά της σήμερα η ομάδα του Προμηθέα η οποία το βράδυ (20.00 ΕΡΤ-3), θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ στο κλειστό του ΟΑΚΑ γα τον 46ο τελικό κυπέλλου με την πατρινή ομάδα να επιδιώκει να κατακτήσει τη κούπα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η ομάδα του Γιατρά είναι το αουτσάιντερ καθώς αντιμετωπίζει μια ομάδα με πιο πλούσιο ρόστερ, μια ομάδα επίπεδου ευρωλίγκα και επιπλέον μια ομάδα που παίζει εντός έδρας και είναι το φαβορί.
Παρολαυτά επειδή το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, ο Προμηθέας θα προσπαθήσει να τρυπήσει το ταβάνι του και να πάρει τη νίκη κόντρα στους πράσινους ώστε να φέρει τη κούπα στην Πάτρα.
Στο στρατόπεδο του Προμηθέα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη για το θετικό αποτέλεσμα όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου.
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, μετά τη συνέντευξη τύπου, ο Μάκης Γιατράς και οι παίκτες του προπονήθηκαν για τελευταία φορά στο ΟΑΚΑ όπου έγιναν και οι τελικές δοκιμές από το τεχνικό τιμ.
Το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και στη διάθεση του Γιατρά βρίσκονται όλοι οι παίκτες, Συγκεκριμένα βρίσκονται οι εξής: Τζεράι Γκραντ, Τζέριαν Γκραντ, Ντ. Αγκμπελίζ, Κ. Φορντ, Τζ. Κλαβέλ, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αγραβάνης, Χ. Γιαννόπουλος, Μ. Λούντζης, Αν. Χριστοδούλου, Γ. Τανούλης, Π. Κουρουπάκης, Ν. Μπαζίνας και Ν. Βασιλείου.
KONTA ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ  ΛΙΓΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ
Ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων ασφαλείας για τον covid-19 και οι διοργανωτές έχουν δώσει ελάχιστες προσκλήσεις στις ΚΑΕ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και ανάμεσα τους θα είναι και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας Κώστας Μπακαλάρος.
Οι πληροφορείς λένε πάντως ότι λίγοι μεν αλλά πιστοί οπαδοί του Προμηθέα έχουν βρει τρόπο και θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για να στηρίξουν την ομάδα του Γιατρά ώστε να γράψει ιστορία.
• Τον τελικό έχουν οριστεί να σφυρίξουν οι διεθνείς Παναγιώτης Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος. Και οι τρεις από την Αθήνα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement