Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Σπ. Μπουλουγουράς: «Πρώτος στόχος να μπούμε στην τελική φάση»

Published

on

Αντίστροφα μετρά, πλέον η  ομάδα πόλο εφήβων του ΝΟΠ για την συμμετοχή της στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΚΟΕ και στόχος της είναι να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και πάλι όπως έχει κάνει άλλωστε τα τελευταία χρόνια όπου αναπτυξιακά τμήματα του ομίλου έχουν κατακτήσει μετάλλια.

Η α΄ φάση του εφηβικού πρωταθλήματος ξεκινά τις επόμενες μέρες και η ομάδα του ΝΟΠ, στην οποία παίκτες είναι και πολλοί από τους παίδες οι οποίοι πέρυσι κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, είναι έτοιμη να μπει στη μάχη.

Ο προπονητής του ΝΟΠ, Σπύρος Μπουλουγουράς αναφέρθηκε στο στόχο  του ΝΟΠ στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα…

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις πρόσφατες ανακοινώσεις της ΚΟΕ, το εφηβικό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 3 φάσεις και όχι σε 4 και αυτό σημαίνει πως τα πραγματά θα είναι πολύ δύσκολα σε όλες τις φάσεις» ανέφερε αρχικά ο Σ. Μπουλουγουράς και πρόσθεσε: «Σε κάθε περίπτωση όμως πρώτος στόχος του ΝΟΠ είναι να βρεθεί στην τελική φάση και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο. Το σημαντικότερο είναι πώς όλο το τελευταίο διάστημα δουλεύουμε σε εντατικούς ρυθμούς, υπάρχει μεγάλο ταλέντο, τα παιδιά δουλεύουν με πολλή όρεξη και είμαι αισιόδοξος πως θα είμαστε έτοιμοι και θα έρθει το αντίστοιχο αποτέλεσμα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement