Connect with us

Βόλεϊ

Δαρείος: «Περιμένουμε διευκρινίσεις, ανυπομονούμε για προπονήσεις»

Published

on

Την ικανοποίησή του που η ομάδα θα μπορεί να μπει πάλι στο γήπεδο μετά από τόσους μήνες, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ της Ολυμπιάδας, Άκης Δαρείος ο οποίος πάντως ανέφερε πως περιμένει τις διευκρινίσεις για το τι ακριβώς ισχύει στην περίπτωση του βόλεϊ.

«Επιτέλους θα μπορούμε να πάμε πάλι στο γήπεδο και φυσικά όχι μόνο εγώ αλλά και οι αθλητές μου, περιμένουν πώς και πώς να γυρίσουμε στο φυσικό μας χώρο» είπε αρχικά ο Άκης Δαρείος και πρόσθεσε: «Βεβαία περιμένουμε τις διευκρινίσεις από την ομοσπονδία για να δούμε όλες τις λεπτομέρειες όμως σε κάθε περίπτωση, μόλις μας το επιτρέψουν θα μπούμε στο γήπεδο για προπονήσεις.
Θέλουμε, έστω σε ένα βαθμό να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από την πολύμηνη απραξία και αυτό που σχεδιάζω είναι να βρισκόμαστε για προπονήσεις τουλάχιστον για ένα μήνα».
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ
Από εκεί και πέρα, σιγά-σιγά θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της διοίκησης για την ομάδα βόλεϊ της νέας περιόδου.
Βέβαια πρώτα από όλα στόχος της ομάδας είναι η παραμονή του βασικού κορμού της φετινής ομάδας και στο πλαίσιο αυτό θα γίνει το επόμενο διάστημα συνάντηση του τεχνικού τιμ με τους παίκτες και μαζί με την διοίκηση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement