Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή προχωρά για τεχνικό διευθυντή, πρώτη επιλογή ο Π. Μυροφορίδης

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Η διοίκηση της Παναχαϊκής, όπως έγραψε την περασμένη εβδομάδα η «Γ», καλείται να βρει λύση ενόψει της νέας χρονιάς. Το θέμα είναι αν θα αποκτήσει τεχνικό διευθυντή για να σχεδιάσει την ομάδα και όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί τεχνικός διευθυντής με πρώτο υποψήφιο τον Παύλο Μυροφορίδη.

Η «Γ» είχε γράψει πως ο Γιώργος Μπάρλος είχε δεχθεί εισηγήσεις για να συνεργαστεί με τεχνικό διευθυντή αλλά τελικά η απόφαση που πάρθηκε, είναι η συνεργασία με κάποιον έμπειρο παράγοντα που θα γνωρίζει τα δεδομένα της κατηγορίας και θα μπορέσει να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Στο πλαίσιο αυτό, πρόσφατα έχει γίνει επαφή με τον Παύλο Μυροφορίδη ο οποίος αυτή την στιγμή είναι τεχνικός διευθυντής στον ΑΟ Χανιά και αυτό που λέει το ρεπορτάζ είναι πως μετά το τέλος της χρονιάς θα κάνει μια συζήτηση με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας και στη συνέχεια θα πάρει τις αποφάσεις του.
Η περίπτωση του Παύλου Μυροφορίδη είναι σχετικά δύσκολη για την πατρινή ομάδα καθώς πρόκειται για παράγοντα που στην καριέρα του έχει πετύχει ανόδους -με Ηρακλή όπου ήταν μαζί και ο Γ. Μπέζας και Άρη όπου είχε τεχνικό τον Αιγιώτη Δ. Σπανό- όμως ζητά συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να δουλέψει. Δηλαδή σε περίπτωση που έρθει ο Μυροφορίδης στην Πάτρα, θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο πως θα ζητήσει να έχει στα χέρια του ένα σημαντικό ποσό για μεταγραφική ενίσχυση και γενικότερη οργάνωση σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ανεξάρτητα πάντως με το αν τελικά προχωρήσει η περίπτωση του Μυροφορίδη, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως η Παναχαϊκή θα προχωρήσει σε συνεργασία με τεχνικό διευθυντή που θα έχει τον πρώτο λόγο στον σχεδιασμό και εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Όπως καταλαβαίνει κανείς, πρώτα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του τεχνικού διευθυντή και στη συνέχεια θα παρθούν αποφάσεις στο θέμα προπονητή.
Αυτή την στιγμή όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, υπάρχει μεν θετική διάθεση για τον Χρήστο Καραπίτσο αλλά την οριστική απόφαση θα λάβει ο νέος τεχνικός διευθυντής και ως κ τούτου τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement