Connect with us

Παναχαϊκή

Ενδιαφέρον για επιστροφή του Γ. Μπέζα στην Παναχαϊκη

Published

on

Στο πλαίσιο των αλλαγών που σκέπτεται να κάνει σε όλα τα επίπεδα ο Γιώργος Μπάρλος, οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως υπάρχει σκέψη να γίνει επιστροφή του Γιώργου Μπεζα στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Μπέζας ήταν μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο στην πατρινή ομάδα όμως ύστερα από διαφωνία αποχώρησε και στη συνέχεια μετακόμισε στον ΟΦ Ιεράπετρας.
Οι σχέσεις όμως του Γιώργου Μπάρλου και του Γιώργου Μπέζα ήταν και παραμένουν εξαιρετικές και οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως πρόσφατα υπήρξε κρούση ώστε ο τελευταίος να επιστρέψει στην Παναχαϊκή.
Βέβαια επειδή ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, αυτό που ειπώθηκε είναι πως ο Γιώργος Μπέζας θα κάνει την οποιαδήποτε επαφή με ομάδα, μετά τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος όπως είναι ηθικά σωστό.
Πάντως στην περίπτωση που ο Μπέζας επιστρέψει στην Παναχαϊκή, είναι θετική κίνηση αφού πρόκειται για άνθρωπο που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από τον χώρο του ποδοσφαίρου καθώς έχει εμπειρία με θητεία σε διευθυντική θέση σε πολλές ομάδες.
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 19 ΜΑΪΟΥ
Εκτός όμως από την πιθανή επιστροφή Μπέζα, το πλέον σημαντικό είναι οι αποφάσεις που θα πάρει ο Γιώργος Μπάρλος για τη νέα περίοδο.
Πρόσφατα γράψαμε πως ο μεγαλομέτοχος είναι προβληματισμένος από το θέμα των προσφυγών των πρώην παικτών όμως εκτιμά πως το θέμα θα λυθεί με τις παρεμβάσεις του νομικού επιτελείου και για αυτό το λόγο έχει ξεκινήσει άτυπα τον σχεδιασμό.
Όπως είπε και ο προπονητής Χρ. Καραπίτσος στις δηλώσεις του έχει παραδώσει λίστα με εισηγήσεις για τους παίκτες όμως το πρώτο θέμα είναι αν θα συνεργαστεί με τεχνικό διευθυντή ή όχι.
Ο Γιώργος Μπάρλος μιλά με τους συνεργάτες του και μετά τις 19 Μαΐου αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του με ορισμένους να λένε πως θα γίνουν αλλαγές σε πολλά επίπεδα.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΙΚΕ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΗ
Στο μεταξύ για μια ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ της «Γ» πως έχει γίνει κρούση από ανθρώπους της Παναχαϊκής στον παλαίμαχο Χρήστο Μικέ.
Ο Μικές ήταν και προχθές στην Αγυιά, όπου είδε από κοντά το παιχνίδι Παναχαϊκή-Τρίκαλα και στο περιθώριο της αναμέτρησης ρωτήθηκε γα το ενδιαφέρον των κοκκινόμαυρων.
«Πράγματι έχει γίνει μια κρούση αλλά τίποτα παραπάνω» είπε ο Μικές στο περιβάλλον του.
Οι πληροφορίες λένε πως το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να γίνει μια επαφή με τον Γιώργο Μπάρλο αλλά αυτό θα γίνει μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.
* Αν κάποιος δει τους παίκτες που παίζουν βασικοί στα τελευταία ματς, θα διαπιστώσει ποιοι άλλοι εκτός από τους Λαρέα, Πάνο και Αποστολόπουλο- είναι προς ανανέωση συμβολαίου…
Π. ΚΟΓΚΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement