Connect with us

Βόλεϊ

Ο Αν. Φίλιππου για 10η συνεχόμενη χρονιά στην Ολυμπιάδα!

Published

on

Πρόκειται για ένα παίκτη-στυλοβάτη στην ομάδα βόλεϊ της Ολυμπιάδας και δεν είναι τυχαίο που είναι αρχηγός και οι πρώτες επαφές, σχεδόν κάθε χρόνο ξεκινούν από αυτόν.

Ο λόγος για τον διαγώνιο Αντώνη Φιλίππου ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ολυμπιάδα για 10η συνεχόμενη χρονιά καθώς μετά την επιστροφή του στην ομάδα, από το 2012 -ξεκινησε στην ομάδα και αγωνίστηκε μέχρι το 2008 όταν έφυγε στην Αθήνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις- φορά ανελλιπώς την πορτοκαλί φανέλα.
Η «Γ» μίλησε χθες με τον Αντώνη Φιλίππου από τον οποίο ζήτησε ένα σχόλιο σχετικά με το γεγονός πως συνεχίζει στην πατρινή ομάδα αλλά και τους στόχους για τη νέα σεζόν…
«Αυτό που θέλω να ευχηθώ για φέτος, είναι να πάνε όλα καλά, να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα, μην έχουμε πάλι προβλήματα λόγω κορωνοϊού» ήταν το πρώτο σχόλιο του Αντώνη Φιλίππου και πρόσθεσε: «Θέλουμε να είμαστε δυνατοί, άλλωστε φαίνεται κι από τις κινήσεις του σωματείου που κοιτάζει να κρατήσει τον κορμό της από πέρυσι και ήδη ξεκίνησε να κλείνει τους παίκτες. Θέλουμε βέβαια όπως και όλες οι ομάδες της κατηγορίας καλή προετοιμασία διότι έχουμε μεγάλη απραξία και εύχομαι σε όλους καλή δύναμη χωρίς τραυματισμούς. Τα υπόλοιπα μέσα στα γήπεδα».
Π.Κ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement