Connect with us

Βόλεϊ

Φ. Μούρτζης: «Σε κρίσιμο σημείο το βόλεϊ, δεν ξέρω πώς θα επανέλθουμε»

Published

on

Ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες που διαθέτει η ομάδα βόλεϊ της Ολυμπιάδας είναι ο κεντρικός Φώτης Μούρτζης ο οποίος μίλησε στη «Γ» και κάνει αναφορά για τα προβλήματα που έχει φέρει το «πάγωμα» του ελληνικού αθλητισμού στον χώρο του «βόλεϊ»…

«Από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν είχαμε όλοι μια αισιοδοξία έστω και με τα μέτρα που ίσχυαν να μπορέσουμε σιγά-σιγά να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα, ήμασταν στην περίοδο της προετοιμασίας και μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ήρθε το γενικό lockdown και εκεί νομίζω τελείωσαν όλα» είπε αρχικά ο Φώτης Μούρτζης και πρόσθεσε: «Η προετοιμασία μας είχε διάρκεια 7 εβδομάδες με ενδιάμεσα δυνατά φιλικά πριν από την τελική ευθεία και ξαφνικά σταμάτησαν όλα. Αυτό που έχει συμβεί έχει μεγάλη αρνητική επιρροή στον αθλητή στην σωματική του υγεία στην οικονομική κατάσταση στην ψυχολογική ισορροπία και επηρεάζει την διοίκηση σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν ξέρω πώς θα επανέλθουν τα σωματεία και με τι δύναμη θα βρουν πάλι τους πόρους για την επανέναρξη αυτού. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και ευελπιστώ να ξεκινήσουμε τουλάχιστον κοντά στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς έτσι ώστε να μας δοθεί αρκετός χρόνος για την προετοιμασία μας.

Εύχομαι να έχουμε υγεία καλές γιορτές και να μην σταματάμε να είμαστε αισιόδοξοι και να μην ξεχνάμε (ότι ξεκινάει έχει και ένα τέλος) και να συμμεριζόμαστε τους συνανθρώπους μας που βιώνουν την πανδημία».

Π.Κ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement