Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Η μεγάλη ελπίδα του Γαλλικού τένις

Published

on

Μάθε τα πάντα για τις εταιρίες στοιχήματος

Είμαστε ήδη στον πρώτο γύρου του ιστορικού Ρολάν Γκαρός, το οποίο γίνεται με κόσμο στις εξέδρες των κορτ του Παρισιού. Φυσικά, εκεί είναι οι Έλληνες πρωταθλητές Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, προσπαθώντας να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση.

Ένα από τα πιο αμφίρροπα και ενδιαφέροντα ματς της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στον καταξιωμένο και έμπειρο Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ και τον πολλά υποσχόμενο νεαρό συμπατριώτη του Χιούγκο Γκαστόν.

Γκαστόν: Ο 20χρονος Χιούγκο Γκαστόν έχει μείνει στο μυαλό όλων όσων παρακολουθούν τις μεγάλες τενιστικές διοργανώσεις από κοντά, καθώς πέρσι ήταν από τις εκπλήξεις του Ρολάν Γκαρός. Στην παρθενική του εμφάνιση στο μεγάλο τουρνουά, έφτασε στον 4ο γύρο, αφήνοντας έξω πολύ σημαντικά ονόματα όπως οι Νισιόκα και Βαβρίνκα, ενώ λίγο έλειψε να κάνει το «μπαμ» κόντρα στον Τίεμ, χάνοντας τελικά με 3-2. Φέτος, δεν έχει θέσει κάποιο στόχο, όμως θα προσπαθήσει να πιάσει τα περσινά στάνταρ, ξεκινώντας κόντρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο.

Γκασκέ: Αγωνίζεται ασταμάτητα πάνω από ένα μήνα στα τουρνουά σε χωμάτινες επιφάνειες, όμως ο βετεράνος Ρισάρ Γκασκέ δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που θα μπορούσε. Μεγαλύτερη νίκη του το περασμένο διάστημα ήταν αυτή επί του Σβάρτσμαν, όμως ένα ματς στα 3 σετ ίσως χρειαστεί παραπάνω προσπάθεια για να έρθει η νίκη. Ο έμπειρος Γάλλος είναι το ελαφρύ φαβορί κόντρα στον Γκαστόν, όμως το ματς κρύβει παγίδες που θα χρειαστεί να τις αποφύγει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Γκασκέ μπορεί να έχει στο παλμαρέ του τεράστιες επιτυχίες και νίκες κόντρα στους κορυφαίους, όμως η καριέρα του έχει πτωτική πορεία, έχοντας μπει στα 35. Ο Γκαστόν εντυπωσίασε πέρσι στα ίδια κορτ, μπορεί να κάνει ακόμα μια σπουδαία νίκη. Στο 2.02 η νίκη του πιτσιρικά στον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement