Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ματς με γκολ στο Γκέτεμποργκ

Published

on

Μάθε τα πάντα για την Stoiximan εγγραφή

Δευτέρα σήμερα και όπως κάθε Δευτέρα μετά από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που κλείνουν τις αγωνιστικές σε χώρες όπως Σουηδία, Ρωσία, Πολωνία, Ρουμανία, Φιλναδία κλπ. Τα πιο πολλά ματς ανήκουν στη Αλσβένσκαν της Σουηδίας και από εκεί θα είναι και η επιλογή μας.

Γκέτεμποργκ: Ξεκίνησε τη σεζόν με ένα ρόστερ γεμάτο ποιότητα, ενώ στη πορεία μπορεί να έχασε τον Χάμσικ, όμως έφερε τον γνωστό ματς Μάρκους Μπεργκ. Στα παιχνίδια που έχει κερδίσει μέχρι ώρας στο πρωτάθλημα, έχουν μπει αρκετά τέρματα, δείγμα της επιθετικής της ικανότητας, όμως αμυντικά δεν είναι καθόλου σταθερή και για το λόγο αυτό δεν είναι μέσα στις πρώτες θέσεις. Θέλει να φτάσει σε μια ακόμα νίκη εντός έδρας, τη 2η συνεχόμενη, κόντρα σε μια από τις άμεσες ανταγωνίστριες για την Ευρώπη.

Νόρκεπινγκ: Δε θυμίζει ακόμα σε τίποτα την ομάδα που πάλευε ακόμα και για τον τίτλο τα τελευταία χρόνια, όμως η Νόρκεπινγκ συνηθίζει να «φορτσάρει» στο 2ο μισό της σεζόν, όταν και πιάνει τις Ευρωπαϊκές θέσεις. Μιλάμε για μια ομάδα που έχει περισσότερο το μυαλό της στο πως θα δημιουργήσει φάσεις, παρά στο πως θα κρατήσει πίσω το μηδέν. Εκτός έδρας μέχρι ώρας έχει μόλις 2 νίκες, όμως αν βρει χώρους «χτυπάει», ειδικά ομάδες που είναι επιθετικές. Κόντρα στη Γκέτεμποργκ, στοχεύει να φύγει αλώβητη σε μια δύσκολη έδρα, όμως για να το καταφέρει θα χρειαστεί να σκοράρει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυο ομάδες με πολλές φιλοδοξίες για καλή σεζόν φέτος είναι Γκέτεμποργκ και Νόρκεπινγκ, ασχέτως αν ακόμα δεν έχουν «φορτσάρει». Θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, πιθανό να δούμε αρκετά τέρματα και το 1.88 του over 2.5 αξίζει στον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement