Connect with us

Ελλάδα

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε ο πρώην σύζυγος του θύματος

Published

on

Παραδόθηκε ο 74χρονος πρώην σύζυγός της άτυχης 64χρονης, η οποία βρέθηκε χτυπημένη από δύο σφαίρες το βράδυ της Πέμπτης έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Ο άνδρας πέρασε λίγο μετά τις 18:20 το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Όλα δείχνουν ότι αυτός είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, καθώς το θύμα τον είχε καταγγείλει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, “μήλο της έριδος” ήταν ένα σπίτι, που ο 75χρονος ήθελε να γράψει στην κόρη του από προηγούμενο γάμο, αλλά η 64χρονη είχε αντιρρήσεις.

Εξ αρχής στο «μικροσκόπιο» των αρχών μπήκαν άτομα από το στενό περιβάλλον της γυναίκας και ελήφθησαν καταθέσεις από την οικογένειά της.

Η γυναίκα ήταν διαζευγμένη και οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για συχνούς καβγάδες με ένα άτομο, το οποίο ακόμη δεν έχει εντοπιστεί, παρά το γεγονός ότι οι Αρχές το έχουν αναζητήσει, για να του πάρουν κατάθεση.

Το χρονικό
Η γυναίκα εντοπίστηκε με τραύματα στο κεφάλι, στο λαιμό και στο στήθος, από όπλο μικρού διαμετρήματος, αργά το βράδυ της Πέμπτης και κατέληξε λίγο αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η 64χρονη βρέθηκε από διερχόμενους πολίτες στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρίσκεται η οικία της. Εκείνοι ήταν που ενημέρωσαν την Αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ.

www.in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement