Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Στη μάχη της πρόκρισης οι παίδες του ΝΟΠ και ΝΕΠ

Published

on

Ξεκινάει σήμερα η β΄ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Παίδων, με τις ομάδες του ΝΟΠ και της ΝΕΠ να συμμετέχουν στον όμιλο της Πάτρας με αντιπάλους τους Εθνικό, Νηρέα Γέρακα, Υδραϊκό και Νηρέα Χαλανδρίου και αμφότερες θέλουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η αρχή θα γίνει σήμερα με τον ΝΟΠ να υποδέχεται τον Νηρέα Χαλανδρίου και τη ΝΕΠ να φιλοξενεί τον Υδραϊκό με τις δύο ομάδες της Πάτρας να θέλουν να πάρουν τη νίκη για να μπουν με το δεξί στις υποχρεώσεις του ομίλου.
Προπονητής στους παίδες του ΝΟΠ είναι ο Σ. Μπουλουγουράς ο οποίος θα στηριχτεί στους εξής: Γουρδούπη, Γεωργίου, Τσασερλή, Ρουμάνο, Ανδριτσόπουλο, Γεωργαρά, Μπιτσάκο, Καραΐσκο, Φιλιππάτο, Χριστοδουλόπουλο, Χρηστάκη, Πριτσαπίδουλα, Λιάτσο, Μαυριόπουλο, Λυκούδη, Τρασάι και Μπετχαβά.
Από την άλλη πλευρά, τεχνικός στη ΝΕΠ είναι ο Θ. Κοντάκος ο οποίος θα στηριχτεί στους: Χάρη Δαγρέ, Άγγελο Κανταρτζόπουλο, Φίλιππο Αντίοχο, Αλέξη Γιώτη, Ανδρέα Τσίπη, Θοδωρή Τζίνη, Μάριο Σαλπόγλου, Θανάση Μούσα, Άγγελο Τρίχα, Γιώργο Μπεκρή, Χρήστο Χρόνη, Σπύρο Γκοτσόπουλο, Νικόλα Κοτσίδη, Αλέξανδρο Διαμαντόπουλο, Αχιλλέα Τομοποσίδη και Δημήτρη Ζαγκρέμπα.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΝΟΠ-Νηρέας Χαλ. (5.30μ.μ.), Εθνικός-Νηρέας Γέρ. (7μ.μ.), ΝΕΠ-Υδραϊκός (8.30μ.μ.).
Στην τελική φάση (τα παιχνίδια το διάστημα 18-20 Ιουνίου) προκρίνονται συνολικά 8 ομάδες (2 από κάθε προκριματικό Όμιλο).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement