Connect with us

Αθλητισμός

O γνωστός ποδοσφαιριστής Νίκος Κουσκουνάς επέλεξε το «Χειροτέχνημα Ιφιγένεια Λευκαδίτη»

Published

on

Και ο έμπειρος επιθετικός της Παναχαϊκής, Νίκος Κουσκουνάς εμπιστεύτηκε το κατάστημα της Ιφιγένειας Λευκαδίτη για να επιλέξει το σετ βάπτισης για τον νεοφώτιστο Ιωάννη.

Ο «κοκκινόμαυρος» επιθετικός μαζί με την σύντροφό του Κατερίνα Φατζίκη ζήτησαν από την γνωστή για τις μοναδικές, χειροποίητες δημιουργίες της, Ιφιγένεια Λευκαδίτη να σχεδιάσει ένα σετ ξεχωριστό. Η ίδια το επιμελήθηκε και το ζευγάρι βλέποντας το αποτέλεσμα εντυπωσιάστηκε. Το θέμα της βάπτισης ήταν ο Γουίνι το αρκουδάκι και το σετ περιελάμβανε ένα εντυπωσιακό ξύλινο κάστρο δύο ορόφων (γκαράζ αυτοκινήτων), με εσωτερικές ράμπες και πόρτες που ανοίγουν και εσωτερικό led φωτισμό. Η σκέψη της σχεδιάστριας ήταν το ξύλινο κουτί της βάπτισης να μετατραπεί σ’ ένα εντυπωσιακό και πρακτικό παιχνίδι για τον μικρό Ιωάννη.

Η βάπτιση θα πραγματοποιηθεί στην Εύβοια και η «Γ» εύχεται στον Νίκο και την Κατερίνα να τους ζήσει ο νεοφώτιστος και να είναι πάντα άξιοι!

Στην φωτό διακρίνεται από αριστερά ο Νίκος Κουσκουνάς με την σύντροφό του Κατερίνα Φατζίκη και την ιδιοκτήτρια του καταστήματος «Χειροτέχνημα», Ιφιγένεια Λευκαδίτη.

www.ifigeneialefkaditi.gr

https://www.facebook.com/xeiropbaptisi

Ροή ειδήσεων

Advertisement