Connect with us

Lifestyle

Πήρε το όνομα του αείμνηστου παππού του!

Published

on

Συγκίνηση και υπερηφάνεια στη βάπτιση του μονάκριβου γιου του, για τον γνωστό προπονητή στην Κ19 της Παναχαϊκής, Χάρη Ράντο, καθώς ο μικρός πήρε το όνομα του αείμνηστου παππού του, Γιώργου Ράντου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν μερικά χρόνια, πριν ευτυχήσει να δει το εγγονάκι του, αν και από εκεί που βρίσκεται θα χαμογελά υπερήφανος…

Ένα μοναδικό και ισχυρό δέσιμο ζωής μεταξύ πατέρα και γιου, τότε και σήμερα… Ευτυχισμένοι γονείς, ο Χάρης και η σύζυγός του, Γεωργία Παντελή καμάρωναν τον νεοφώτιστο Γιώργο, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου μοίραζε απλόχερα χαμόγελα! Χρέη αναδόχου «εκτέλεσε» με εξαιρετική επιτυχία ο ποδοσφαιριστής, Λυμπέρης Στεργίδης, «χάνοντας» όμως αυτή τη φορά την… αρχηγική εμφάνιση από τον μικρό Γιώργο!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί ο μικρός Γιώργος να μην γνώρισε τον παππού του, όμως μεγαλώνοντας θα έχει πολλές ιστορίες να ακούει για εκείνον.

Να σημειωθεί πως στη βάπτιση τις εντυπώσεις έκλεψαν επίσης, οι χειροποίητες δημιουργίες της Ιφιγένειας Λευκαδίτη που ξέρει να μετουσιώνει σε πράξη ό,τι έχετε ονειρευτεί για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας!

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement