Connect with us

Βόλεϊ

Ο Πατρινός Γ. Μαντέκας θα συμμετάσχει σε αγώνα ανοιχτής θαλάσσης

Published

on

Την ευκαιρία να ξεφύγει από τα καθιερωμένα θα έχει σε λίγες μέρες ο Πατρινός βολεϊμπολίστας Γιάννης Μαντέκας ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη volley league με τη φανέλα του Μίλωνα.

Ο Πατρινός βολεϊμπολίστας σε λίγες μέρες θα συμμετάσχει στον φημισμένο αγώνα ανοιχτής θαλάσσης Oitylo Bay που θα γίνει στις 26-27 Ιουνίου, στο γραφικό Οίτυλο της Μάνης.
Οι αγώνες λέγονται “Ocean man”, είναι διεθνές κολυμβητικό μίτιγνκ όπου συμμετέχουν κολυμβητές από πολλές χώρες και αποτελούν σημαντικό γεγονός για τις χώρες που φιλοξενούν τη διεξαγωγή τους, όπως οι Ιταλία, Μαλαισία, Ρωσία, Ισπανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Ο Γιάννης Μαντέκας μαζί με τον παλιό βολεϊμπολίστα της ΕΑΠ, Γιώργο Κιτσαντά, που τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα ως γυμναστής στην πρωτεύουσα, δήλωσαν συμμετοχή και θα αγωνιστούν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων ανοιχτής θαλάσσης με κυρίαρχο στόχο την εμπειρία.
Το Οίτυλο είναι δίπλα από το γραφικό Λιμένι και αμφότεροι, πραγματικά ειδυλλιακοί, όρμοι συνδυάζουν αρμονικά θάλασσα και βουνό.

Ροή ειδήσεων

Advertisement