Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Από το τρέξιμο… στο Νοσοκομείο- Δολοφονική επίθεση δέχτηκαν γνωστοί Πατρινοί στην περιοχή του Φάρου

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Με την ίδια τους τη ζωή παρ’ ολίγον να πληρώσουν την αγαπημένη τους συνήθεια να αθλούνται στην περιοχή της παραλιακής ζώνης, γνωστοί Πατρινοί, οι οποίοι το βράδυ του Σαββάτου ενώ είχαν πάει για  το καθιερωμένο τους τρέξιμο δέχτηκαν δολοφονική επίθεση, πιθανότατα από αλλοδαπούς.

Οι άνδρες βρίσκονταν στην περιοχή του «Φάρου» όταν οι δράστες τους πλησίασαν από πίσω, αιφνιδιάζοντάς τους κα στη συνέχεια τους χτύπησαν αδιακρίτως και με απίστευτη βαρβαρότητα ακόμη και στο κεφάλι με σιδερολοστό ή σιδερογροθιά, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσουν σοβαρά τραύματα και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο.

Μάλιστα, ο ένας εκ των συμπολιτών, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός, καθώς για μερικά εκατοστά θα μπορούσε να είχε χάσει το δεξί του μάτι και να υποστεί εσωτερική αιμορραγία στο κεφάλι με τραγικές συνέπειες. Εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που έφεραν χρειάστηκε η ολιγοήμερη παραμονή τους στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Να σημειωθεί ότι αφότου οι δράστες χτύπησαν με απίστευτο μίσος τους συμπολίτες, επιδεικνύοντας δολοφονική πρόθεση, τους άρπαξαν τα κινητά τους τηλέφωνα και ένα τσαντάκι.

Το περιστατικό έχει θορυβήσει τους Πατρινούς και κυρίως, όσους επιλέγουν για την άθληση ή τον περίπατό τους την παραλιακή ζώνη τις βραδινές ώρες.


Ροή ειδήσεων

Advertisement