Connect with us

Ελλάδα

Μεταλλάξεις: Σχεδόν όλοι ανεμβολίαστοι από τα νέα κρούσματα–Συναγερμός στο Ηράκλειο

Published

on

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 24.06.2021, με την συμμετοχή Τσιόδρα και Χαρδαλιά, καθώς η εξάπλωση των μεταλλαγμένων κρουσμάτων κορονοϊού προκαλεί τεράστιο προβληματισμό.

Είναι ενδεικτικό πως σχεδόν τριπλασιάστηκαν (!) τα κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα (που αναφερόταν αρχικά ως η ινδική μετάλλαξη) του κορονοϊού καθώς εντοπίστηκαν 18 καινούρια, ενώ στην προηγούμενη καταγραφή ήταν 11, που σημαίνει πως πλέον είναι συνολικά 29.

Πιο είναι το ακόμη πιο ανησυχητικό; Ότι σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η συντριπτική πλειοψηφία των νέων μεταλλαγμένων κρουσμάτων αφορά σε άτομα που δεν έχουν κάνει ακόμη εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Κι αυτό τα λέει όλα…

Καμπανάκι στο Ηράκλειο!

Από τα 29 κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα που καταγράφηκαν συνολικά στην Ελλάδα, τα δεκαεννιά (!) έχουν εντοπιστεί στο Ηράκλειο, τα πέντε στην Αττική, ένα στην Αχαΐα, δύο στην Θεσσαλονίκη, ένα στην Κορινθία και ένα στις πύλες εισόδου της χώρας και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ειδικά στην Κρήτη υπάρχει ανησυχία για την εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην σύσκεψη αναφέρθηκε πως μετά τα κρούσματα θρόμβωσης που προκάλεσαν τα εμβόλια της Astrazeneca, καταγράφηκε μια απροθυμία στο νησί, με τους εμβολιασμούς να «πηγαίνουν πίσω». Έτσι αποφασίστηκε να δοθεί εντολή να «τρέξει» η ενημέρωση στην Κρήτη ώστε να πειστούν και όσοι φοβήθηκαν, ώστε να κάνουν το εμβόλιο και να προστατευτούν.

www.newsit.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement