Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Δείπνο Μητσοτάκη με υπουργούς το βράδυ της Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δείπνο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Νίκο ΠαπαθανάσηΓιώργο Γεραπετρίτη, Άκη Σκέρτσο, Λίνα Μενδώνη, Ορέστη Καβαλάκη (γγ ιδιωτικών επενδύσεων και ΣΔΙΤ), πρώην υφυπουργό Περιβάλλοντος Δημήτρη Οικονόμου.

Επίσης ήταν παρόντες ο Οδυσσέας Αθανασίου και πέντε στελέχη της Lamda Development, έφαγαν ψάρι και ήπιαν λευκό κρασί, λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της έναρξης της μεγάλης επένδυσης της Lamda στο Ελληνικό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε χθες την  έναρξη της επένδυσης στο Ελληνικό, της μεγαλύτερης ιδιωτικής επένδυσης που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα,  μέσα από τo Twitter.

Με ένα tweet στα αγγλικά, ο Έλληνας πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην υπογραφή που βάζει σε τροχιά υλοποίησης την επένδυση του Ελληνικού.

«Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη της επένδυσης στο Ελληνικό με την καταβολή της πρώτης δόσης 300 εκατομμυρίων ευρώ από τον επενδυτή και αναδεικνύει την πρόοδο της Ελλάδας στην υποστήριξη των επενδύσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδήσεις σήμερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement