Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (28/6)

Published

on

Κριός

Η αστρολογική όψη που θα πραγματοποιηθεί και θα πρωταγωνιστήσει στα δρώμενα είναι το ταυ τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο. Αυτή η όψη θα γίνει την 1η Ιουλίου όμως η ενέργεια της θα είναι έντονη καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

 

Ταύρος

Μία έντονη εβδομάδα ξεκινάει για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια της θα πραγματοποιηθεί το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτή η όψη θα κάνει αισθητή την παρουσία της κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε κάνει ιδιαίτερα αντιδραστικό απέναντι σε αποφάσεις και ζητήματα που αφορούν τη δουλειά.

 

 

Δίδυμοι

Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες και ανθρώπους που αγαπάς και να περάσεις καλά, όμως θα υπάρξουν και κάποιες ημέρες οι οποίες χρειάζονται προσοχή και προσήλωση σε ένα καλό ημερήσιο πλάνο. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού στον Ταύρο θα κάνει αισθητή την ενέργειά του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και μπορεί να φέρει «σκαμπανεβάσματα» σε ορισμένους τομείς.

 

 

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα τα οποία είναι σημαντικά για εσένα, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις αυτή την έμφυτη παρόρμηση, η οποία θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις. Το ταυ-τετράγωνο που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, τον Κρόνο που βρίσκεσαι στο ζώδιο του Υδροχόου και τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, θα κάνει αισθητή την παρουσία του.

 

 

Λέων

Η νέα εβδομάδα αλλά και ο νέος μήνας ξεκινά πολύ δυναμικά καθώς κατά τις πρώτες ημέρες του θα πραγματοποιηθεί το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο. Ο Άρης στο δικό σου ζώδιο σου χαρίζει πλεόνασμα ενέργειας, όμως η δυσαρμονική όψη που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και τον Κρόνο δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να τη διαχειριστείς με το λάθος τρόπο ή προς τη λάθος κατεύθυνση.

 

 

Παρθένος

Είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου οι οποίες θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και ίσως σε αναγκάσουν να «αυξήσεις ταχύτητα» προκειμένου να τα προλάβεις όλα. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου θα σε «πιέσει» να αφήσεις πίσω κάποιες συνήθειες που είχες στην καθημερινότητά σου, πολύ πιθανόν λόγω έλλειψης χρόνου.

 

 

Ζυγός

Είναι πιθανόν να υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία είναι απαιτητικά και φαίνεται πως θα επηρεάσουν αρκετά και τη διάθεσή σου αλλά και τις προτεραιότητές σου. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο, μπορεί να φέρει από ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο μέχρι και ζητήματα τα οποία σχετίζονται με φιλικά σου πρόσωπα.

 

 

Σκορπιός

Θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς φαίνεται πως σε κάποιες από αυτές θα χρειαστεί να βρεις εκ νέου τις ισορροπίες. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, θα δημιουργήσει «τριγμούς» στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

 

 

Τοξότης

Θα χρειαστεί να επικεντρωθείς στην καθημερινότητά σου καθώς και σε κάποιες υποχρεώσεις που υπάρχουν μέσα σε αυτή, προκειμένου να μπορέσει να τις διευθετήσεις και να μην τις αφήσεις να σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα. Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο θα είναι σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποιες αναβολές ή κάποιες καθυστερήσεις σχεδίων.

 

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ένα ταυ τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου το οποίο θα έχει ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Αυτή η όψη δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να συγκρίνεις τα «επιτεύγματά» σου με αυτά που έχουν κάνει κάποιοι άλλοι είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

 

 

Υδροχόος

Θα χρειαστεί «να σηκώσεις τα μανίκια» καθώς φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν νέες ευθύνες. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο θα βρίσκεται σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και φαίνεται πως θα περάσει από crash test προσωπικές, οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις.

 

 

 

Ιχθύες

Είναι πιθανόν να νιώσεις πως δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με απαιτητικά ζητήματα, καθώς θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και για τη ξεκούραση σου. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο, μπορεί να φέρει κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου και συνάμα να δημιουργήσει και κάποιες διαφωνίες με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement