Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συγκίνηση στην Πάτρα για την πρόωρη απώλεια του Νίκου Βγενόπουλου-Σήμερα η κηδεία του

Published

on

Ένας από τους στυλοβάτες του τοπικού τύπου, στις δύσκολες εποχές του, ο Νίκος Βγενόπουλος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 63 χρόνων, μετά από ολιγόμηνη μάχη με την επάρατη νόσου.

Ο εκλιπών, αποτελούσε επί σειρά ετών στέλεχος σε εφημερίδες και περιοδικά, έχοντας πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία, έχοντας εργαστεί-μεταξύ άλλων- στις εφημερίδες «ΗΜΕΡΑ» και «ΣΗΜΕΡΙΝΗ».

Μάλιστα σε κρίσιμες περιόδους για την «Ημέρα» είχε, με άλλους συναδέλφους του, βάλει «πλάτη» για να μην βάλει λουκέτο η εφημερίδα και βρεθούν στο δρόμο δεκάδες εργαζόμενοι.

Ο Νίκος Βγενόπουλος δούλευε με μεράκι και ευσυνειδησία, βάζοντας τη δική του «πινελιά», στη δημιουργία των εντύπων που εργάστηκε, με εντυπωσιακή προσαρμογή στη νέα τεχνολογία.

Όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία τους, για το ήθος του, αλλά και τον πράο χαρακτήρα του.

Βαρύ το πένθος για τη σύζυγο του, Νία Ορφανού, επίσης τεχνικό τύπου, που στάθηκε στο πλευρό του, σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειας υγείας, η οποία, δυστυχώς δεν είχε αίσιο τέλος, αλλά και το γιό του, Ανδρέα, ο οποίος κάνει ειδικότητα στο ΠΓΝΠ.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Ρώσσου, με την οικογένεια του εκλιπόντος να ζητά αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο Ιδρυμα «ΜΕΡΙΜΝΑ».

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εξέφρασε την θλίψη του για τον πρόωρο θάνατο του Νίκου Βγενόπουλου, απευθύνοντας θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.
Η Διεύθυνση και οι εργαζόμενοι της «Γ» εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στη σύζυγο του, Νία, τον γιό του Ανδρέα και τους λοιπούς συγγενείς για την αδόκητη απώλεια του.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement