Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021
Connect with us

Συνεργασίες

Νέα Προγράμματα Επαγγελματικής Ευθύνης από την INTERAMERICAN

Δημοσιεύθηκε

στις

 

GOODYS

 

Νέα προγράμματα ασφάλισης Επαγγελματικής Ευθύνης Δικηγόρου, Λογιστή και Φαρμακοποιού διαθέτει για τους επαγγελματίες των εν λόγω κλάδων η INTERAMERICAN, από τον Ιούνιο. Τα προγράμματα χαρακτηρίζονται από εμπλουτισμένη σύνθεση καλύψεων και ξεκάθαρους όρους ασφάλισης, καθώς και ανταγωνιστικό ασφάλιστρο στο πλαίσιο της δυναμικής τιμολόγησης, ανάλογα με τη δραστηριότητα της επιχείρησης και το όριο κάλυψης. 

 

Τα ανανεωμένα προγράμματα ασφάλισης Επαγγελματικής Ευθύνης βασίζονται σε επιλογή καλύψεων με βάση τη δραστηριότητα για τις τρεις επαγγελματικές ομάδες (δικηγόρους, λογιστές, φαρμακοποιούς), παρέχοντας μεγαλύτερη ευελιξία επιλογών σε προαιρετικές καλύψεις και όρια ευθύνης, τα οποία ξεκινούν για το αθροιστικό όριο ανά γεγονός από 100.000 ευρώ και φθάνουν στο 1 εκατ. ευρώ. Οι νέες καλύψεις επεκτείνουν την επαγγελματική ευθύνη (π.χ. απιστία υπαλλήλου, συκοφαντία, δυσφήμιση κ.ά.), καθώς και την αστική ευθύνη χώρου (π.χ. ζημίες τρίτων από περιβαλλοντική ζημιά, διαρροή σωληνώσεων κ.ά.)

 

Μέσα από διαφορετικά σχέδια, προσφέρουν ασφάλιση υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας επιπλέον εκπτώσεις και παροχές για τους ασφαλισμένους:

  • Έκπτωση 10% σε υφιστάμενους πελάτες με πρόγραμμα Business
  • Eξωνοσοκομειακά προνόμια στις ιδιόκτητες υποδομές υπηρεσιών υγείας της INTERAMERICAN, την Αθηναϊκή Κλινική και τα πολυϊατρεία Medifirst, εξασφαλίζοντας προνομιακές τιμές για ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις.

 

Τα προγράμματα ασφάλισης Επαγγελματικής Ευθύνης της INTERAMERICAN διανέμονται και υποστηρίζονται από τα φυσικά δίκτυα συνεργατών της εταιρείας: το εταιρικό δίκτυο Agency και το δίκτυο συνεργαζομένων Πρακτόρων και Μεσιτών.

 

Συνεργασίες

Στα «Διαμάντια της Εληνικής Οικονομίας»- Η πατρινή MED FRIGO ξανά, ανάμεσα στους άριστους της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

GOODYS

Για τρίτη χρονιά η πατρινή εταιρεία Διεθνών Μεταφορών και Logistics MED FRIGO διακρίθηκε ως ένα από τα «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας 2021».

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο της 18ης Συνάντησης Επιχειρηματικής Αριστείας που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, των συνδέσμων Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς, Εξαγωγών, Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, Εξαγωγέων Κρήτης και του Ελληνο-Γερμανικού και Ελληνο-Κινεζικού Επιμελητηρίου, την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 στο κτήμα «Γαλάζιο» στο Ελληνικό Αττικής από τον εκδοτικό οργανισμό New Time Publishing.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Διεθνών Μεταφορών και Logistics MED FRIGO βραβεύθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις της, βάση οικονομικών αποτελεσμάτων και συγκεκριμένων κριτηρίων που πιστοποιούν την υγιή επιχειρηματικότητα και την βιώσιμη ανάπτυξη, την εξωστρεφή δράση της, την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, την υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού της και την συνεισφορά της στην απασχόληση, αλλά και την δραστηριότητά της σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

H νέα αυτή τιμητική διάκριση αποτελεί ακόμα μία αναγνώριση της σταθερά ανοδικής πορείας της, αλλά και μία επιβράβευση των στοχευμένων ενεργειών της και της επιτυχημένης δράσης της σε μία περίοδο πρωτόγνωρων υγειονομικών και οικονομικών προκλήσεων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, καθώς και εκπρόσωποι εμπορικών επιμελητηρίων.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους, εργαζόμενους και συνεργάτες,

που συνέβαλλαν σε αυτή την επιτυχία. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.

Το βραβείο, για λογαριασμό της MED FRIGO, παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

 

 

Περισσότερα

Συνεργασίες

To Ι.Ι.Ε.Κ ΣΒΙΕ ήρθε στην Πάτρα και αλλάζει το χάρτη της επαγγελματικής εκπαίδευσης

Δημοσιεύθηκε

στις

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Η πόλη της Πάτρας υποδέχεται το Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ. Έναν σύγχρονο και δυναμικό Εκπαιδευτικό Οργανισμό με πάνω από μισό αιώνα ιστορίας, που δεν σταματά να εξελίσσεται. Πιστό στην παράδοση και στις αξίες που το καθιέρωσαν στη συνείδηση σπουδαστών και γονέων ως συνώνυμο του κύρους και της ποιότητας, το Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ επιδιώκει να αλλάξει το τοπίο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.

54 χρόνια παράδοσης, 50.000 απόφοιτοι-επιτυχημένοι επαγγελματίες, 10 τομείς σπουδών (Υγεία, Ομορφιά, Τουριστικά, Γαστρονομία, Πληροφορική & Νέες Τεχνολογίες, Μηχανολογία, Ηλεκτρολογία, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Διοίκηση & Οικονομία, Παιδαγωγικά), 92% επιτυχία στις κρατικές εξετάσεις πιστοποίησης, περισσότερες από 1.000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, είναι μερικοί μόνο από τους αριθμούς που σηματοδοτούν την πορεία του Οργανισμού μέσα στα χρόνια.

Το I.I.E.K. ΣΒΙΕ στεγάζεται σε ένα από τα πλέον εμβληματικά κτίρια της αχαϊκής πρωτεύουσας (Αγ. Ανδρέου 95) και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του έχουν ήδη «κλέψει» τις εντυπώσεις. Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση, αντάξια της φήμης και της ιστορίας του Οργανισμού.

Οι σπουδές στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ δεν είναι απλώς “μία ακόμα επιλογή”. Είναι η εγγύηση ότι θα αποκτήσεις τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για να διακριθείς στα επαγγέλματα του αύριο. Είναι η ασφάλεια της άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης που προσφέρει το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργασιών στη Δυτική Ελλάδα. Είναι η  υπεροχή του να σπουδάζεις σε εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών και state-of-the-art εργαστήρια. Είναι η σιγουριά ότι θα πετύχεις το στόχο σου γιατί διδάσκεσαι από τους καλύτερους. Είναι η κατοχύρωση που σου εξασφαλίζει το Κρατικό Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, που αναγνωρίζεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι οι εμπειρίες ζωής και οι νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες που σου χαρίζει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+.

Στο sbie.edu.gr μπορείς να ενημερωθείς για τα πλεονεκτήματα που σου παρέχουν οι σπουδές στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ. Μπορείς επίσης να καλέσεις στο 2610 277.770, 80, 90, να κλείσεις το ραντεβού σου με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο εκπαίδευσης και να επωφεληθείς από την προσφορά -40% στα ετήσια δίδακτρα με την έγκαιρη κράτηση της θέσης σου.

 

O Βασίλης Σαμπράκος, Σύμβουλος Καριέρας στον Τομέα Αθλητισμού και Προπονητικής, κατευθύνει τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες του ΙΕΚ ΣΒΙΕ σε σύγχρονους επαγγελματικούς δρόμους που ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ικανότητές τους και στις επιδιώξεις τους.

 

 

Γλυκές δημιουργίες σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, καταξιωμένοι καθηγητές, συμμετοχή σε διαγωνισμούς και άφθονο μεράκι. Η Ζαχαροπλαστική στα καλύτερά της.

 

Ο Γιάννης Αποστολάκης μυεί τους αυριανούς σεφ στα μυστικά της Μαγειρικής, τους ξεναγεί σε εστιατόρια υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος και τους αναδεικνύει σε πρωταγωνιστές γιορτινών εκδηλώσεων με κοινωνικό πρόσημο. Ενίοτε, ο Φάνης Λαμπρόπουλος «κλέβει» την παράσταση και… τις λιχουδιές.

 

Η Αισθητική είναι τέχνη. Οι σπουδάστριες του Τομέα Beauty & Make-Up του ΙΕΚ ΣΒΙΕ επιμελούνται «ζωντανούς πίνακες» του Picasso σε μια λαμπρή τελετή με την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, «μεταφέρουν» το Καρναβάλι της Βενετίας στο Ζάππειο με τις μοναδικές δημιουργίες τους  και συγκεντρώνουν το θαυμασμό καλεσμένων και ειδικών. Όταν η γνώση συναντά την εφευρετικότητα, το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία.

 

Οι σπουδές στον Τομέα Υγείας, πιο επίκαιρες από ποτέ λόγω της αυξημένης ζήτησης επαγγελματιών, απαιτούν εξειδίκευση. Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ προσφέρει δώδεκα (12) ειδικότητες Υγείας σε εργαστήρια με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με καθηγητές καταξιωμένους επαγγελματίες και με το κύρος του πρωτοπόρου στον κλάδο.

 

 

 

 

 

Οι κορυφαίοι όμιλοι Ξενοδοχείων και Τουριστικών Πρακτορείων δίνουν το «παρών» στις ημέρες καριέρας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ. Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του Τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων συναντούν τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων του κλάδου κατά την έναρξη της τουριστικής σεζόν, επιλέγουν τους χώρους όπου θα πραγματοποιήσουν αμειβόμενη πρακτική άσκηση και ξεκινούν το ταξίδι της επαγγελματικής τους καταξίωσης.

 

Σε ένα μοναδικό κτίριο – κόσμημα, στην καρδιά της Πάτρας, οι νέοι σπουδαστές και οι νέες σπουδάστριες του ΙΕΚ ΣΒΙΕ κάνουν το καθοριστικό βήμα για τη μελλοντική σταδιοδρομία τους.

Photos: Κτίριο, Reception, Back Door

Περισσότερα

Συνεργασίες

Προστιθέμενη αξία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση από τη συνεργασία INTERAMERICAN και «The Tipping Point» 

Δημοσιεύθηκε

στις

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

 

  • «Θέλω να ζω ασφαλέστερα και καλύτερα»: 21 συνεδρίες με 10 μέντορες για οδική ασφάλεια, υγεία και βιώσιμο περιβάλλον κατά το σχολικό έτος 2020-2021

 

Για τρίτη σχολική χρονιά, η INTERAMERICAN συνεργάστηκε με την «The Tipping Point» (ΤΤΡ) συμμετέχοντας με μέντορες σε συνεδρίες που οργανώθηκαν για μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με θέματα που αφορούν στην καλύτερη ποιότητα ζωής. Στο πλαίσιο της δράσης «Θέλω να ζω ασφαλέστερα και καλύτερα», κατά τη σχολική περίοδο που ολοκληρώθηκε (2020-2021) τα δύο συνεργαζόμενα μέρη ανέπτυξαν συνολικά 21 ομαδικές συνεδρίες εξ αποστάσεως σε τρία εκπαιδευτικά ιδρύματα -δύο λύκεια και ένα εργαστηριακό κέντρο- με την εθελοντική συμμετοχή δέκα εξειδικευμένων μεντόρων. Αναπτύχθηκαν θέματα σε τρεις άξονες: της ασφαλούς μετακίνησης, της ζωής στις πόλεις και της υγείας. 

 

Οι μέντορες χαρακτήρισαν το πρόγραμμα ως μια ευρηματική ιδέα για την κάλυψη του κενού που υπάρχει μεταξύ των μαθητών και των εφαρμοσμένων πρακτικών σε κρίσιμα ζητήματα της καθημερινότητας, υπογραμμίζοντας την ανατροφοδότηση που αποκόμισαν. Από την πλευρά των μαθητών, η εμπειρία χαρακτηρίστηκε ως εξαιρετική και δόθηκαν 169 top rated αξιολογήσεις των συνεδριών, ενώ και οι υπεύθυνοι για τη συμμετοχή των μαθητών εκπαιδευτικοί τόνισαν πως οι συνεδρίες ήταν ιδιαίτερα επίκαιρες, με θέματα που ανταποκρίνονται στη σύγχρονη πραγματικότητα και τις ανάγκες ενημέρωσης των μαθητών.  

 

Συγκεκριμένα, στη θεματική «Καλύτερη οδική ασφάλεια και καλύτερη ασφάλιση» μοιράστηκαν τις γνώσεις τους με τους μαθητές οι Π. Παπαντωνίου, πολιτικός μηχανικός  – πρόεδρος του Συλλόγου Συγκοινωνιολόγων Ελλάδος και Γ. Γιαννής, συγκοινωνιολόγος – καθηγητής ΕΜΠ και πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Οδικής Ασφάλειας ΕΜΠ. Από την INTERAMERICAN συμμετείχαν στο mentoring οι Π. Κούβαλης, Mobility & Convenience leader και Σ. Οικονόμου, Business Development & Ecosystems chapter leader. Η εν λόγω θεματική αναδείχθηκε ως η πιο ενδιαφέρουσα μεταξύ των μαθητών και απασχόλησε τις 9 συνεδρίες, με συζήτηση για πιο ασφαλείς και «έξυπνες» μετακινήσεις, τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας για την οδική ασφάλεια, την οδική συμπεριφορά και την υπεύθυνη οδήγηση.

 

Η θεματική «Βιώσιμες πόλεις και καθαρό περιβάλλον» αναπτύχθηκε σε 5 συνεδρίες από τον Γ. Κωνσταντινόπουλο, δικηγόρο εξειδικευμένο σε θέματα περιβαλλοντικού δικαίου και από τον Ν. Αγγελόπουλο, CSR specialist του τομέα Εταιρικών Υποθέσεων και Υπευθυνότητας της INTERAMERICAN. Συζητήθηκαν με τους μαθητές οι σοβαρές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, οι περιβαλλοντικές συνθήκες ζωής μέσα στις πόλεις και οι βασικές προτεραιότητες για τη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος και τον δραστικό περιορισμό της ρύπανσης στην ατμόσφαιρα και τους δημόσιους χώρους.

 

Για την «Υγεία και τις εφαρμογές της ψηφιακής τεχνολογίας» μίλησαν με τους μαθητές σε 7 συνεδρίες, εκ μέρους της INTERAMERICAN οι Μ. Μπελεχρή, ιατρός παθολόγος και Θ. Χαντζής, Health & Financial Future Product & Business Development chapter leader. Αναφέρθηκαν σε ζητήματα προληπτικής ιατρικής και στον δυναμικό ρόλο των ψηφιακών εφαρμογών και της τεχνητής νοημοσύνης για τη φροντίδα της υγείας. Επίσης, συμμετείχαν ως μέντορες στο πρόγραμμα και οι Χριστίνα-Μαρία Καστορίνη, διαιτολόγος-διατροφολόγος και Αναστασία Πανταζοπούλου-Φωτεινέα, ιατρός δημοσίου συστήματος υγείας.

 

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και μέσω ομαδικών συνεδριών σε πραγματικό χρόνο, το πρόγραμμα της Tipping Point απευθύνεται σε μαθητές σε όλη την επικράτεια, αξιοποιώντας την εθελοντική συμμετοχή στο mentoring ανθρώπων που λειτουργούν ως πρότυπα στον επαγγελματικό και επιστημονικό χώρο τους. Η ΤΤΡ προετοιμάζει τεχνικά τόσο τους μέντορες όσο και τους εκπαιδευτικούς των συνεργαζομένων σχολείων, ώστε να έχουν οι συνεδρίες ενδιαφέρον για τους μαθητές, με το βέλτιστο αποτέλεσμα. «Σκοπός του εν λόγω προγράμματος, που έχει την έγκριση του υπουργείου Παιδείας, είναι η συμβολή στην καλλιέργεια και ενημέρωση των μαθητών, η υποστήριξη των ακαδημαϊκών επιλογών και του επαγγελματικού προσανατολισμού τους, αλλά και η ωρίμανση και εξέλιξή τους σε υπεύθυνους πολίτες» αναφέρει σχετικά η Αμαλία Κωνσταντακοπούλου, co-founder & director της TTP. 

 

Η συνεργασία μεταξύ INTERAMERICAN και «The Tipping Point» στο πρόγραμμα κατά τις δύο προηγούμενες σχολικές χρονιές, αφορούσε στον «Χρηματοοικονομικό Αλφαβητισμό» (2018-2019) και στον «Αλφαβητισμό για την Υγεία» (2019-2020), με εξίσου θετικά αποτελέσματα και πλήθος συνεδριών. «Για τον οργανισμό μας, η συμμετοχή στην πρωτοβουλία επιβεβαιώνει στην πράξη το εταιρικό ενδιαφέρον για την εκπαίδευση των νέων ανθρώπων στη διαχείριση των σημαντικών ζητημάτων για την ποιότητα ζωής, για την ανάπτυξη του εθελοντισμού στην εταιρική κοινωνία και για την αξιοποίηση των συνεργειών με απόδοση αξίας στη νέα γενιά» επισημαίνει ο Γιάννης Ρούντος, διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων & Υπευθυνότητας της INTERAMERICAN.

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα