Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Συνεργασίες

To Ι.Ι.Ε.Κ ΣΒΙΕ ήρθε στην Πάτρα και αλλάζει το χάρτη της επαγγελματικής εκπαίδευσης

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η πόλη της Πάτρας υποδέχεται το Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ. Έναν σύγχρονο και δυναμικό Εκπαιδευτικό Οργανισμό με πάνω από μισό αιώνα ιστορίας, που δεν σταματά να εξελίσσεται. Πιστό στην παράδοση και στις αξίες που το καθιέρωσαν στη συνείδηση σπουδαστών και γονέων ως συνώνυμο του κύρους και της ποιότητας, το Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ επιδιώκει να αλλάξει το τοπίο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα.

54 χρόνια παράδοσης, 50.000 απόφοιτοι-επιτυχημένοι επαγγελματίες, 10 τομείς σπουδών (Υγεία, Ομορφιά, Τουριστικά, Γαστρονομία, Πληροφορική & Νέες Τεχνολογίες, Μηχανολογία, Ηλεκτρολογία, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Διοίκηση & Οικονομία, Παιδαγωγικά), 92% επιτυχία στις κρατικές εξετάσεις πιστοποίησης, περισσότερες από 1.000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, είναι μερικοί μόνο από τους αριθμούς που σηματοδοτούν την πορεία του Οργανισμού μέσα στα χρόνια.

Το I.I.E.K. ΣΒΙΕ στεγάζεται σε ένα από τα πλέον εμβληματικά κτίρια της αχαϊκής πρωτεύουσας (Αγ. Ανδρέου 95) και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του έχουν ήδη «κλέψει» τις εντυπώσεις. Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση, αντάξια της φήμης και της ιστορίας του Οργανισμού.

Οι σπουδές στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ δεν είναι απλώς “μία ακόμα επιλογή”. Είναι η εγγύηση ότι θα αποκτήσεις τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για να διακριθείς στα επαγγέλματα του αύριο. Είναι η ασφάλεια της άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης που προσφέρει το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργασιών στη Δυτική Ελλάδα. Είναι η  υπεροχή του να σπουδάζεις σε εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών και state-of-the-art εργαστήρια. Είναι η σιγουριά ότι θα πετύχεις το στόχο σου γιατί διδάσκεσαι από τους καλύτερους. Είναι η κατοχύρωση που σου εξασφαλίζει το Κρατικό Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, που αναγνωρίζεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι οι εμπειρίες ζωής και οι νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες που σου χαρίζει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+.

Στο sbie.edu.gr μπορείς να ενημερωθείς για τα πλεονεκτήματα που σου παρέχουν οι σπουδές στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ. Μπορείς επίσης να καλέσεις στο 2610 277.770, 80, 90, να κλείσεις το ραντεβού σου με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο εκπαίδευσης και να επωφεληθείς από την προσφορά -40% στα ετήσια δίδακτρα με την έγκαιρη κράτηση της θέσης σου.

 

O Βασίλης Σαμπράκος, Σύμβουλος Καριέρας στον Τομέα Αθλητισμού και Προπονητικής, κατευθύνει τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες του ΙΕΚ ΣΒΙΕ σε σύγχρονους επαγγελματικούς δρόμους που ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ικανότητές τους και στις επιδιώξεις τους.

 

 

Γλυκές δημιουργίες σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, καταξιωμένοι καθηγητές, συμμετοχή σε διαγωνισμούς και άφθονο μεράκι. Η Ζαχαροπλαστική στα καλύτερά της.

 

Ο Γιάννης Αποστολάκης μυεί τους αυριανούς σεφ στα μυστικά της Μαγειρικής, τους ξεναγεί σε εστιατόρια υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος και τους αναδεικνύει σε πρωταγωνιστές γιορτινών εκδηλώσεων με κοινωνικό πρόσημο. Ενίοτε, ο Φάνης Λαμπρόπουλος «κλέβει» την παράσταση και… τις λιχουδιές.

 

Η Αισθητική είναι τέχνη. Οι σπουδάστριες του Τομέα Beauty & Make-Up του ΙΕΚ ΣΒΙΕ επιμελούνται «ζωντανούς πίνακες» του Picasso σε μια λαμπρή τελετή με την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, «μεταφέρουν» το Καρναβάλι της Βενετίας στο Ζάππειο με τις μοναδικές δημιουργίες τους  και συγκεντρώνουν το θαυμασμό καλεσμένων και ειδικών. Όταν η γνώση συναντά την εφευρετικότητα, το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία.

 

Οι σπουδές στον Τομέα Υγείας, πιο επίκαιρες από ποτέ λόγω της αυξημένης ζήτησης επαγγελματιών, απαιτούν εξειδίκευση. Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ προσφέρει δώδεκα (12) ειδικότητες Υγείας σε εργαστήρια με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με καθηγητές καταξιωμένους επαγγελματίες και με το κύρος του πρωτοπόρου στον κλάδο.

 

 

 

 

 

Οι κορυφαίοι όμιλοι Ξενοδοχείων και Τουριστικών Πρακτορείων δίνουν το «παρών» στις ημέρες καριέρας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ. Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες του Τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων συναντούν τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων του κλάδου κατά την έναρξη της τουριστικής σεζόν, επιλέγουν τους χώρους όπου θα πραγματοποιήσουν αμειβόμενη πρακτική άσκηση και ξεκινούν το ταξίδι της επαγγελματικής τους καταξίωσης.

 

Σε ένα μοναδικό κτίριο – κόσμημα, στην καρδιά της Πάτρας, οι νέοι σπουδαστές και οι νέες σπουδάστριες του ΙΕΚ ΣΒΙΕ κάνουν το καθοριστικό βήμα για τη μελλοντική σταδιοδρομία τους.

Photos: Κτίριο, Reception, Back Door


Ροή ειδήσεων

Advertisement