Connect with us

Μπάσκετ

Η περίπτωση του ελεύθερου Δημ. Κακλαμανάκη έχει πέσει στο τραπέζι για τον Προμηθέα

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Από την στιγμή που ο προπονητής του Προμηθέα είναι στην Πάτρα, στόχος της ομάδας είναι να τρέξουν σχετικά γρήγορα τα μεταγραφικά θέματα και μέσα στις επόμενες μέρες να γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις και να χτιστεί το ρόστερ.

Πρώτος στόχος είναι να αποκτηθούν αξιόλογοι Έλληνες παίκτες καθώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά και στη συνέχεια θα γίνουν οι κινήσεις από την ξένη αγορά.
Ερωτηματικό αποτελεί αν τελικά συνεχίσει ο αρχηγός Δημήτρης Αγραβάνης και το θέμα του θα χειριστεί ο προπονητής Κασιμίρο ο οποίος έχει ενημερωθεί για όλα τα θέματα.
Το βάρος των τελευταίων ημερών βέβαια έχει πέσει στην απόκτηση ψηλών και οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως μια περίπτωση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτή του 27χρονου σέντερ Δημήτρη Κακλαμανάκη ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και ψάχνεται.
Ο Κακλαμανάκης βρίσκεται σε καλή ηλικία, έκανε καλό πρωτάθλημα με τη φανέλα του δικεφάλου του Βορρά και έχει εμπειρία από την basketleague καθώς τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Λαύριο με το οποίο μάλιστα είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να αναδειχθεί πιο βελτιωμένος παίκτης της Basket League για την σεζόν 2018-19.
Βέβαια δεν είναι μόνο η περίπτωση του Κακλαμανάκη στα υπ’ όψιν του Προμηθέα. Φυσικά ο Ισπανός τεχνικός «σαρώνει» και περιπτώσεις από την ξένη αγορά, είναι δεδομένο πως θα κοιτάξει παίκτες από το πρωτάθλημα της χώρας του που δεν θα είναι ευρέως γνωστοί και είναι πιθανό να δούμε τον Προμηθέα να ψωνίζει και από εκεί.

Ροή ειδήσεων

Advertisement