Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Τριπλή» ευτυχία- γεννήθηκαν χθες στη Μαιευτική Κλινική του ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας»

Published

on

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει νεαρό ζευγάρι από την Πάτρα, το οποίο απέκτησε τρίδυμα (δύο αγοράκια και ένα κοριτσάκι), με τη μητέρα και τα νεογνά να χαίρουν άκρας υγείας.

Η γέννηση των τριδύμων έγινε στη Μαιευτική Κλινική του ΓΝ Πατρών «Άγιος Ανδρέας» από την αξιόλογη και έμπειρη ομάδα του έμπειρου μαιευτήρα- γυναικολόγου, Παντελή Κολλιά, διευθυντή της Κλινικής.

Η γέννηση των τριδύμων, τα οποία ήλθαν στον κόσμο μετά από φυσιολογική σύλληψη, όπως ήταν φυσικό γέμισε χαρά την «οικογένεια» της Μαιευτικής Κλινικής που για ακόμη μία φορά κατάφερε με επιτυχία να διαχειριστεί μία πολύδυμη κύηση, υψηλού ρίσκου και κινδύνου, ενώ αντίστοιχα, σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι νέοι γονείς. Για την 36χρονη μητέρα από την Πάτρα, αυτή ήταν η δεύτερη κύηση, καθώς ήδη έχει ένα παιδάκι το οποίο έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό. Πλέον η ευτυχισμένη οικογένεια απέκτησε ακόμη τρία μέλη.

Την μητέρα παρακολουθούσε από την έναρξη της κύησης ο κ. Κολλιάς, ενώ όλη η ομάδα της Κλινικής με συντονίστρια την προϊσταμένη- μαία, Ιωάννα Καγκελάρη συνέλαβε τα μέγιστα για την επιτυχή έκβαση της γέννησης των τριδύμων.

Να σημειωθεί, πως δεν είναι η πρώτη φορά που γεννιούνται τρίδυμα από την ομάδα του πολύπειρου κ. Κολλιά, καθώς μόνο πέρυσι, ο μαιευτήρας- γυναικολόγος έφερε με επιτυχία σε πέρας ακόμη δύο τρίδυμες κυήσεις με διαφορά λίγων μηνών.

«Δεν είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννιούνται στην Κλινική μας. Με την απαιτούμενη ασφάλεια, ευαισθησία και ενδιαφέρον βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των γυναικών που μας εμπιστεύονται, όπως και η μητέρα των τριδύμων.

βοήθεια που λαμβάνουν όλες οι νέες μητέρες είναι σημαντική, καθώς κυρίως, όταν πρόκειται για τα πρώτα παιδιά της οικογένειας, χρειάζονται καθοδήγηση και στήριξη. Γι’ αυτό η χαρά τους είναι και δική μας», τόνισε η κα Καγκελάρη.

Η είδηση της γέννησης των τριών μωρών κυκλοφόρησε άμεσα σε όλο το νοσοκομείο σκορπίζοντας χαρά και αισιοδοξία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement