Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Προσήχθη ο Γιώργος Μπάρλος για τα επεισόδια σε ιερούς ναούς (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε

στις

Νεότερη ενημέρωση: Προσήχθη λίγο μετά τις 23.00 ο Γιώργος Μπάρλος, ο οποίος φέρεται να ενεπλάκη σε επεισόδια σε ιερούς ναούς της πόλης. Αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οδηγήθηκε στo Νοσοκομείο στο πλαίσιο εκτέλεσης εισαγγελικής εντολής.Διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία για την υπόθεση.

Προηγήθηκε επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο που είχε μεταβεί μετά από επιθέσεις σε βάρος ιερέων της Πάτρας μέσα σε λίγη ώρα, αργά το απόγευμα της Πέμπτης. Ωστόσο, οι ιερείς δεν θέλησαν να προβούν σε καμία μήνυση και έτσι το συμβάν θεωρείται λήξαν.
Νεότερη ενημέρωση: Δεύτερο επεισόδιο σε Ιερό Ναό της Πάτρας σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ένα τελικά άτομο μετέβη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου όπου φέρεται να επιτέθηκε σε ιερέα. Η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός μετά και το δεύτερο περιστατικό σε Ιερό Ναό μέσα σε λίγες ώρες, το οποίο έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κόλπους της τοπικής Εκκλησίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας που πρωταγωνίστησε και στα δύο επεισόδια είναι ο ίδιος, έχει εντοπιστεί και ήδη ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. με την παρουσία συγγενικών του προσώπων προσπαθούν να τον πείσουν για να παραδοθεί. Οι αρχικές πληροφορίες για την συμμετοχή και άλλων δύο ατόμων στα επεισόδια δεν επιβεβαιώνονται από αστυνομικούς κύκλους που χειρίζονται με προσοχή την ιδιαίτερη αυτή υπόθεση.

Πηγές αναφέρουν πως οι ιερείς αλλά και η τοπική ηγεσία της Εκκλησίας φέρονται να είναι επιφυλακτικοί στο να προσφύγουν σε νομικές ενέργειες σε βάρος του ανδρός που πρωταγωνίστησε στα δύο σημερινά επεισόδια.

Πρώτη ενημέρωση:

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ψαροφάι.

Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τρία άτομα ως υπαίτια, έπειτα από καταγγελία του εφημέριου του ναού.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, αναζητώντας το μαύρο τζιπ με το οποίο διέφυγαν τα τρία άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr o ιερέας φέρεται να επιθυμεί να υποβάλλει μήνυση.


Ροή ειδήσεων

Advertisement