Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πολιτισμός

«Εποχή του θερισμού»-Μποφίλιου, Καραμουρατίδης και Ευαγγελάτος την ερχόμενη Παρασκευή στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Νατάσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος ταξιδεύουν την ερχόμενη Παρασκευή 30 Ιουλίου στην Πάτρα και το Διεθνές Φεστιβάλ, παρουσιάζοντας στις 9.30 το βράδυ στο Εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος» την παράσταση η «Εποχή του θερισμού».

Η «Εποχή του θερισμού» είναι η νέα παράσταση για μια από τις πιο καταξιωμένες δημιουργικές ομάδες της ελληνικής μουσικής. Μία παράσταση βασισμένη στον τελευταίο ομότιτλο δίσκο τους, που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και θεωρήθηκε το καλύτερο έργο τους έως τώρα, το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά μπροστά στο κοινό, μετά το δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε.
Τα καινούργια τραγούδια τους ήρθαν για να μεταφέρουν το φως, τη λάμψη και την αισιοδοξία τους, αλλά ταυτόχρονα το ρεαλισμό και τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματά τους, εν μέσω μιας παράξενης και σκοτεινής εποχής.
Η Νατάσα Μποφίλιου με τη χαρά και την ανυπομονησία της επιστροφής στις live εμφανίσεις, θα παρουσιάσει αυτά τα τραγούδια με το δικό της τρόπο, μαζί με όλες τις μεγάλες επιτυχίες που τους καθιέρωσαν.
Η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Πολιτιστικού Οργανισμού «Θανάσης Τσιπινάκης» θα ανοίξει τη συναυλία, παίζοντας μουσικά κομμάτια μαζί με την Νατάσα Μποφίλιου.
Η προμήθεια των εισιτηρίων για την συναυλία γίνεται στο Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου καθημερινά -πλην Κυριακής- από τις 11.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα και ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ticketservises.gr στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr και το βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος».
Οι τιμές των εισιτηρίων για την συναυλία διαμορφώνονται ως εξής:
Γενική είσοδος 10.00 €. Άνεργοι, φοιτητές, πολύτεκνοι, άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, 7.00€. Για συλλόγους-σωματεία και για προμήθεια από 10 εισιτήρια και πάνω, ισχύει η ειδική προσφορά των 5.00€ κατ’ άτομο για κάθε μία ημέρα. Για τα άτομα με αναπηρία και τον συνοδό τους η είσοδος είναι δωρεάν.
Για την είσοδο του κοινού στις συναυλίες και στις θεατρικές παραστάσεις που πραγματοποιούνται σε ανοιχτούς χώρους δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μουσικοί: Θέμης Καραμουρατίδης πιάνο, Άρης Ζέρβας τσέλο, Γιώργος Μπουλντής κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο, synth bass, Λάμπης Κουντουρογιάννης ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Γιώργος Καρδιανός ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Μανώλης Γιαννίκιος τύμπανα, Γιώργος Καστανός σαξόφωνο, κλαρινέτο.


Ροή ειδήσεων

Advertisement