Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του για την περίοδο 21-22

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Δείγμα της οργάνωσης αλλά και των υψηλών στόχων που έχει θέσει φέτος η διοίκηση του Διαγόρα Βραχνεΐκων είναι το γεγονός πως η ομάδα θα βρεθεί πολύ νωρίς στο γήπεδο καθώς θα ξεκινήσει προετοιμασία σήμερα το απόγευμα (19.30) με το ραντεβού να έχει δοθεί γήπεδο Βραχνεΐκων.

Η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη σε επίπεδο ρόστερ αν και υπολείπονται ακόμα μερικές κινήσεις. Μην ξεχνάμε πως ο Διαγόρας πάει για το κόλπο γκρόσο καθώς έχει κάνει πρόταση στον πολύπειρο Λεωνίδα Κυβελίδη, ο οποίος το σκέπτεται αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα καθώς έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ
Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως σήμερα το «παρών» στην πρώτη προπόνηση θα δώσουν 4-5 νέα μεταγραφικά αποκτήματα που έχουν συμφωνήσει με τη διοίκηση και απομένουν τα τυπικά για να φορέσουν τη φανέλα του Διαγόρα.
Με αυτές τις 4-5 προσθήκες, το ρόστερ της ομάδας φτάνει τους 21-22 παίκτες. Ο Ανδρέας Ζήκος έχει αρκετό υλικό στην διάθεσή του προκειμένου να κτίσει την ομάδα και να δουλέψει όσο καλύτερα μπορεί.
Επίσης η ομάδα του Ζήκου έχει κάνει την προετοιμασία της και σε επίπεδο φιλικών αγώνων και είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν μπορούσαν να κλείσουν φιλικό με αντίπαλο Γ’ Εθνικής γιατί κανείς δεν έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ακόμα!
Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο φιλικό θα δοθεί με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στις 18 Αυγούστου και το δεύτερο με τον Παναγρινιακό, ενώ στις 29 Αυγούστου υπάρχει και ο πρώτος αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement