Connect with us

Γυναίκα

Αποφύγετε υπερβολές…            

Published

on

 

 

Για τις ώρες που είστε στην παραλία και απολαμβάνετε το μπάνιο σας, το μόνο προϊόν που χρειάζεστε είναι το αντηλιακό σας και η ενυδατική σας. Όταν όμως θέλετε να κάνετε μία πιο «επίσημη» εμφάνιση αμέσως μετά τη θάλασσα -είτε σε κάποιο εστιατόριο ή σε beach bar, ή απλά θέλετε να φύγετε από την παραλία με μια πιο προσεγμένη εμφάνιση, τότε οι οδηγίες για ένα πετυχημένο και όχι υπερβολικό στιλ είναι οι εξής:

Μέικ-απ: Ξεχνάτε τις βαριές υφές σε προϊόντα βάσης, τα σκούρα μολύβια στις ρίζες των βλεφάρων, τις αυστηρές γραμμές eyeliner και επιλέγετε shimmery υφές, nude αποχρώσεις για μάτια και πρόσωπο και ζωηρές αποχρώσεις σε κραγιόν και lip gloss. Κρατάτε την ελαφρώς ηλιοκαμένη επιδερμίδα και την ενισχύετε με τα κατάλληλα προϊόντα. Σβήνετε τυχόν σημάδια και μαύρους κύκλους, με ταμποναριστές κινήσεις και ένα concealer. Οριοθετείτε το σχήμα του προσώπου με ένα bronzer με shimmer. Προσθέτετε φρεσκάδα στο κέντρο των ζυγωματικών, με ένα ζωηρό πορτοκαλί-κοραλλί. Ενισχύετε το  βλέμμα με μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων και δίνετε λάμψη με μία sun-kissed, shimmery σκιά στο κινητό βλέφαρο. Τέλος, στα χείλη αφήνετε τη φαντασία σας ελεύθερη και επιλέγετε χρώματα που ταιριάζουν στη διάθεσή σας.

Μαλλιά: Κρατάτε την εικόνα στο μυαλό σας από την άγρια υφή και το σπάσιμο που δημιουργεί το αλάτι της θάλασσας και το υιοθετείτε, χρησιμοποιώντας salt spray το οποίο έχετε στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ. Όσες έχετε ίσια μαλλιά, θα αποκτήσετε ανέμελες, εύκαμπτες μπούκλες, ενώ οι σγουρομάλλες ένα εντυπωσιακό χτένισμα, με περισσότερο όγκο.

Ενισχύσετε την εμφάνισή σας εύκολα

Με τα δάχτυλα, δίνετε κίνηση και όγκο στις άκρες, ψεκάζοντας salt spray από μακριά. Αποφεύγετε τις ρίζες, αφήνοντας τες χαλαρές, να πλαισιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Στεγνώνετε ελαφρώς -με πιστολάκι ή απλά περιμένοντας στον ήλιο-, ενώ παράλληλα συνεχίζετε να ενισχύετε το σπάσιμο με τα δάχτυλά σας. Ολοκληρώνετε το look με hairspray για δυνατό κράτημα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement