Connect with us

Μπάσκετ

Αισιοδοξία στον Απόλλωνα για τους “σκοπέλους”

Published

on

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι ιθύνοντες της νεοσύστατης ΚΑΕ Απόλλων 1926 ώστε να καταφέρουν να ξεπεράσουν τους γραφειοκρατικούς σκοπέλους ώστε να εξασφαλίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να καταθέσουν έγκαιρα τον φάκελο στον ΕΣΑΚΕ ενόψει της συμμετοχής μετά από τέσσερα χρόνια στο πρωτάθλημα της Basket League.

Όσον αφορά το θέμα με την οικονομική διαφορά που υπάρχει με τον Ισραηλινό αθλητή πιστεύεται ότι θα λυθεί σε σύντομο χρόνο με δεδομένο ότι έχουν γίνει σημαντικές επαφές με τον μάνατζερ του Άκερ και θα ανοίξει ο δρόμος για την επισημοποίηση των συμφωνιών. Πάντως μόλις δοθεί το «πράσινο φως» ο πρώτος που αναμένεται να υπογράψει είναι ο Πατρινός πλεϊ-μέικερ Νίκος Δίπλαρος και θα ακολουθήσουν οι μπασκετμπολίστες που έχουν συμφωνήσει από την περσινή ομάδα και συγκεκριμένα οι Μολφέτας, Τσιακμάς, Διαμαντάκος, Ζούμπος, Μπαζίνας, Παπαφωτίου, Κογιώνης. Παράλληλα αθλητής του Απόλλωνα θα πρέπει να θεωρείται ο Κόλεμαν ενώ έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Αμερικανό Ντεζόν Τζέιμς.
ΣΤΙΣ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ
Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό μέρος, όσον αφορά την προετοιμασία έχει αποφασισθεί από τον Νίκο Βετούλα να ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου και να γίνει γνωστό το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement