Connect with us

Αθλητισμός

Πτυχιούχος Ιατρικής ο πορτιέρο Θόδωρος Τζικόπουλος

Published

on

Μια ξεχωριστή στιγμή ήταν αυτή για τον έμπειρο τερματοφύλακα Θόδωρο Τζικόπουλο ο οποίος πριν από λίγες ημέρες πήρε το πτυχίο του στην Ιατρική.

Η τελετή ορκωμοσίας των πτυχιούχων Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών για τον Θόδωρο Τζικόπουλο θα είναι μια από τις ημέρες που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει στη ζωή του αφού πέτυχε τον στόχο που είχε θέσει πολύ πριν δώσει τις πανελλήνιες.

Η «Γ» επικοινώνησε με τον Τζικόπουλο ο οποίος ανέφερε: «Ο στόχος για την Ιατρική ήταν πολύ πριν δώσω πανελλήνιες. Μάλιστα το γεγονός αυτό, θεωρώ, ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην εκπλήρωσή του.

Μετά από 6 χρόνια στιγμών άλλοτε δύσκολων και απαιτητικών και άλλοτε ευχάριστων, προφανώς και αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση για την ολοκλήρωση των σπουδών μου. Το ποδόσφαιρο ήταν και παραμένει για μένα μια μεγάλη αγάπη. Ιδιαίτερα στις απαιτητικές στιγμές, όπως προανέφερα, αποτελούσε μια διέξοδο. Εκτός αυτού, θα ήθελα να αναφέρω, ότι είχε και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Αρχές, όπως πειθαρχία, αυτοσυγκέντρωση, σεβασμός και ομαδικότητα από απλές έννοιες, απέκτησαν «σάρκα και οστά» μέσα από την ενασχόλησή μου με το άθλημα».

Να θυμίσουμε ότι ο Θόδωρος Τζικόπουλος έχει φορέσει τη φανέλα του Αχαϊκού (2005-2013), της Παναχαϊκής Νέων (2013- 2016), του Τριταιικού (2016), της Νίκης Προαστίου (2016-2018), της Αργυράς (2019), του Άνω Καστριτσίου (2019-2020) και του Δρεπάνου όπου παραμένει μέχρι και σήμερα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement