Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Σινεμά

Oι κινηματογραφικές προβολές της ημέρας (26/8)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

 

ODEON VESO MARE

CANDYMAN

Σκηνοθεσία: Νία Ντα Κόστα

Ηθοποιοί: Γιάχια Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ, Τιγιόνα Πάρις, Νέιθαν Στιούαρτ-Τζάρετ

Είδος ταινίας: Τρόμου

Η ΥΠΟΘΕΣΗ: Για πολλά χρόνια, η περιοχή που βρισκόταν το συγκρότημα Καμπρίνι-Γκριν στο Σικάγο, ζούσε υπό τον τρόμο του αστικού μύθου του Candyman. Στη σημερινή εποχή τίποτα δεν θυμίζει εκείνο το Καμπρίνι-Γκριν, οι εργατικές κατοικίες του τότε έχουν γκρεμιστεί. Στην περιοχή θα μετακομίσει ένα νέο ζευγάρι: ένας εικαστικός καλλιτέχνης και η διευθύντρια μιας γκαλερί. Γύρω από το πολυτελές λοφτ του ζευγαριού, ζουν πλέον ευκατάστατοι millennials. Καθώς η καριέρα του άντρα δεν πηγαίνει καλά, θα συναντήσει τυχαία μια παλιά κάτοικο της περιοχής, η οποία τον εκθέτει στον τρομακτικό μύθο του Candyman.

(Αίθουσα 8: 22:00)

 

 

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ (GR)

Σκηνοθεσία: Σαμουέλ Τουρνέ

Διάρκεια: 82 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

(Αίθουσα 7: 20:30)

 

ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ

Σκηνοθεσία: Λίζα Τζόι

Πρωταγωνιστούν: Χιού Τζάκμαν, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Θάντι Νιούτον

Είδος ταινίας: Επιστημονικής Φαντασίας

(Αίθουσα 6: 21:30)

 

ΣΠΙΡΙΤ: Ο ΑΤΙΘΑΣΟΣ (GR)

Σκηνοθεσία: Ελέιν Μπογκαν

Διάρκεια: 87 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

(Αίθουσα 8: 20:00)

 

THE SUICIDE SQUAD

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκαν
Ηθοποιοί: Μάργκοτ Ρόμπι, Ίντρις Έλμπα, Τζον Σίνα, Τζόελ Κίναμαν, Τζάι Κόρτνεϊ, Πίτερ Καπάλντι, Ντέιβιντ Νταστμάλκιαν, Ντανιέλα Μέλχιορ, Μάικλ Ρούκερ, Άλις Μπράγκα, Πιτ Ντέιβιντσον, Χοακίν Κόσιο, Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Στορμ Ριντ, Νέιθαν Φίλιον, Στιβ Αγκί, Σον Γκαν, Μέιλινγκ Εντζί, Φλούλα Μποργκ, Σιλβέστερ Σταλόνε, Βαϊόλα Ντειβις
Διάρκεια: 132 λεπτά
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας

(Αίθουσα 5: 21:00)

 

 

CINE KASTRO RION

 

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ

Ώρα έναρξης: 20:15

Σκηνοθεσία: Σαμουέλ Τουρνέ

Διάρκεια: 82 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Η ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Πασπαρτού είναι ένας σκιουροπίθηκος που ονειρεύεται να γίνει εξερευνητής. Μία μέρα και τελείως τυχαία συναντά τον Φιλέα, έναν βάτραχο που ζει ανέμελα την ζωή του και έχει στοιχηματίσει ότι μπορεί να γυρίσει τον κόσμο σε 80 ημέρες. Αν τα καταφέρει θα κερδίσει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο. Ο Πασπαρτού βλέποντας το όλο εγχείρημα σαν την μοναδική του ευκαιρία να γυρίσει τον κόσμο, σαλπάρει με τον νέο του φίλο σε μία τρελή και αστεία περιπέτεια , γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις.

 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Ώρα έναρξης: 22:00

Σκηνοθεσία: Γελένα Πόποβιτς.

Ηθοποιοί: Τάνια Τρύπη, Άρης Σερβετάλης, Γιάννης Στάνκογλου, Χρήστος Λούλης, Μίκι Ρουρκ, Μάνος Γαβράς, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τόνια Σωτηροπούλου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου κ.ά.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ: Η δημοτικότητα του Νεκτάριου Κεφάλα, Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζήλια των κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αιγύπτου, ο κλήρος τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να του στερήσουν την ιερατική του ιδιότητα και να τον εξορίσουν από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Όμως ο φόρτος εργασίας τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα. Ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια και χάρη στη φήμη του το μοναστήρι μεγαλώνει. Η Mονή όμως δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο λίγο πριν το τέλος του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

 

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement