Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Κραγιόν: Για γυναίκες άνω των 40

Δημοσιεύθηκε

στις

 

           

Από την ηλικία των 40 και μετά, όπου οι ρυτίδες κάνουν όλο και πιο έντονη την εμφάνισή τους, πολλές από εσάς φίλες μας αναρωτιέστε ποιες αποχρώσεις κραγιόν σας ταιριάζουν. Για γεμάτα, ενυδατωμένα χείλη υπάρχουν 5 βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε και τα χείλη σας θα είναι τόσο ακαταμάχητα, σαν να επιμελήθηκε το μακιγιάζ τους ένας επαγγελματίας!

Ενυδάτωση: Εφαρμόζουμε όχι μία, αλλά όσες περισσότερες φορές μπορείτε μέσα στην ημέρα lip balm και να πίνετε νερό.

Εφαρμογή: Ξεκινήστε εφαρμόζοντας το κραγιόν στην περιοχή των χειλιών σας.

Περίγραμμα: Με το μολύβι χειλιών της επιλογής σας ευθυγραμμίστε τα χείλη σας και χρωματίστε τα και στο εσωτερικό τους -μπορεί να είναι όμοιας απόχρωσης με το κραγιόν σας ή ελαφρώς πιο σκούρα ή ανοιχτή. Για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο ζουμερά, βγείτε ελαφρώς εκτός της γραμμής.

Κραγιόν ξανά: Εφαρμόστε ξανά το κραγιόν σε όλη την περιοχή των χειλιών και πάνω στο περίγραμμα -αν το εφαρμόσατε εκτός της γραμμής. Αν το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό, με ένα χαρτομάντηλο ταμπονάρετε απαλά να φύγει η περιττή ποσότητα.

Γραμμή ξανά: Ευθυγραμμίστε ξανά το εξωτερικό περίγραμμα των χειλιών σας για να τελειοποιήσετε το αποτέλεσμα.

Να θυμάστε ότι: Η πιο «ασφαλής» απόχρωση για τέλεια, ζουμερά χείλη είναι αναμφισβήτητα το φυσικό χρώμα των χειλιών σας, στην πιο σκούρα εκδοχή του.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement